Facebook pixel

Recite STOP spomladanskim alergijam – povečajte odpornost

Dve muhi na en mah

Pri vseh alergijah gre za neustrezen odziv imunskega sistema na snovi oz alergene, ki vstopajo v telo. Alergije delimo na dve kategoriji:

  • na respiratorne alergije, pri katerih alergeni, ki se prenašajo po zraku, preveč vzdražijo sluznico v dihalih; in
  • na alergije oz. preobčutljivosti na hrano, pri katerih so alergeni v hrani, ki jo uživamo.

Pri respiratornih alergijah se imunski sistem neustrezno odzove lahko že na izredno majhne količine peloda in/ali prahu. Znaki so v veliki meri podobni simptomom običajnega prehlada; za tiste ljudi, ki trpijo za astmo, pa lahko postanejo zelo resni.

Alergije lahko povzročijo različni dejavniki, kot so

  • pomanjkanje hranil,
  • neuravnotežen imunski sistem,
  • slabše delovanje želodca in črevesja (sindrom prepustnega črevesja) ter
  • stres.

Dokazano je bilo, da si lahko pri vseh alergijah pomagate z naravnimi in učinkovitimi dodatki  KlamathRW®max  in probiotiki Lactobacilus Acidophilus DDS-1.

Hranilne snovi ter ostale posebne molekule v klamatski algi KlamathRW®max skupaj z učinkovitimi prebiotiki in probiotiki Lactobacilus Acidophilus DDS-1 ter prebavnimi encimi pomagajo ‘ponovno vzpostaviti’ funkcije, ki so pri alergijah porušene.

Nad alergije na naraven način

Če želimo »premagati« alergije potem je nujna obnovitev črevesne mikrobiote. Okvara črevesne membrane (sindrom prepustnega črevesa) je pogosto vzrok mnogih težav, tudi alergij.

Dokazano je, da je s primernim vnosom učinkovitih probiotikov in prebavnih encimov (FloraZym/NutriCol ali FloraBus za otroke), ki učinkujejo na črevesno membrano, mogoče alergije tudi nadvladati.

Neprebavljene molekule iz hrane, zaradi pomanjkanja encimov, sčasoma poškodujejo črevesno membrano in povzročajo sindrom prepustnega črevesa.

Z vnosom zadostne količine encimov pomagamo prebavi, da te molekule razgradijo. Posledično preprečimo vdor naprebavljenih molekul v kri ( saj jih telo prepozna kot antigene – telesu tuje snovi)  in s tem alergične reakcije.

To je pomembno, saj antigeni sčasoma povzročajo različne vnetne reakcije, tako alergične kot avtoimunske.

FloraBus in FloraZym/NutriCol: vsebujejo patentirano formulo EnzyMax® – koncentrat naravnih prebavnih encimov. Ko jih zaužijemo, se hrana v želodcu in črevesju hitreje in bolje prebavi.  

Skupaj z učinkovitim sevom Lactobacilus Acidophilus DDS-1 v izdelkih, so prebavni encimi pri obnovi poškodovane črevesne membrane zelo uspešni.

KlamathRW®max- edinstven vir močnih, naravnih molekul pri alergijah

Pomanjkanje hranil in neuravnotežen imunski sistem sta tudi pogosto dva izmed dejavnikov »povzročitelja« alergij. Če bi si želeli ustvariti kar najboljši modulator imunskega odziva, bi moral biti ta prav takšen, kakršnega nam je podarila narava že pred milijoni let! In takšnega najdete v klamatski algi KlamathRW®max.

Klamath RW®max so edinstven vir močnih prehranskih molekul, ki učinkujejo na imunski sistem, kar so dokazale študije. Te molekule so, poleg vseh ostalih snovi, naravno prisotne v samih klamatskih algah Klamath RW®max.

Izdelek NutriMax je še dodatno obogaten s tema molekulama – fikocianinom in feniletilaminom.
Fikocianin zavira nastajanje snovi (levkotriena B4), ki je neposredno odgovoren za nastajanje astmatičnih in dihalno-alergičnih reakcij.

Feniletilamin pa je učinkovit pri izboljšanju razpoloženja in čustvene stabilnosti. Stres in čustvene motnje so seveda pomembni vzročni faktorji pri nastajanju astme in vseh težav z alergijami. Klamatska alge Klamath RW®max je hrana, ki vsebuje največ feniletilamina.

Imunon, ki ga vsebujejo klamatske mikroalge Klamath RW®max, uravnava imunski sistem saj spodbudi delovanje tistih delov imunskega sistema, ki so v osnovi odgovorna za nevtralizacijo alergenov.  

Preizkusite, deluje!

Priporočena terapija:

NutriMax: 3×2 kapsuli dnevno

FloraZym: 3×1 kapsuli dnevno

NutriCol: 2×1 kapsulo dnevno