Facebook pixel

Razstrupljanje telesa z Aqua Detox

Moderen način življenja, stres in slaba prehrana, vnašajo strupe v vaše telo, ki povzročajo neravnovesje naravne energije znotraj vaših celic. Vsako neravnovesje lahko prepreči celicam, da učinkovito opravljajo svojo funkcijo – vsrkavajo hranilne snovi in izločajo odpadne.
Ko obolele celice odmrejo, svoje toksine sprostijo v telo in če se naenkrat sprosti preveč toksinov, pomenijo prehudo breme za imunski sistem. Kratki tretmaji z napravo Aqua Detox lahko imunskemu sistemu omogočijo bolj učinkovito delovanje in razstrupljanje organizma. Stimulacija bioenergetskih polj dobrodejno vpliva na mikrocirkulacijo. Mikrocirkulacija igra pomembno vlogo pri regulaciji dobave kisika in hranil v tkiva ter pri izločanju odpadnih snovi iz telesa.

NEGATIVNA IONIZACIJA

Pretok električnega toka čez raztopino (v tem primeru vodo in sol) ima za posledico pojav, ki se imenuje ionizacija. Fenomen ionizacije dokazano dobro vpliva na človeški organizem. Ste že kdaj opazili ali se zavedli, da se počutite bolje, bolj zdravo in sproščeno po lepem sprehodu ob morski obali ali po gozdu kmalu po dežju? Naše telo takrat sprejema veliko količino negativnih ionov, da bi uravnovesilo organizem, zasičen s pozitivnimi ioni, ki so se nabrali v telesu kot posledica modernega načina prehranjevanja, življenjskega sloga, stresa in okolja.
Ionizirana voda v nožni kopeli pri uporabi Aqua Detox-a začne stimulirati celice, da ponovno vzpostavijo svoje električno ravnovesje.  Tako lahko bolj učinkovito izločajo v sebi zadržane toksine. Terapija spodbuja samo naravne telesne funkcije izločanja in tako podpira samo odstranjevanje strupov in drugih nečistoč, ki so jim celice dovolile, da se nakopičijo.
Telo med tretmajem ne izloča vitaminov, mineralov, hranil ali zdravil, lahko pa svoja eventuelna zdravila zaužijete po tretmaju z Aqua Detox-om.

KAKO SE IZVAJA TERAPIJA Z AQUA DETOX- om?

Terapija z Aqua Detox-om ponavadi poteka preko stopal, saj je to hkrati pripravno in, ker ima stopalo več kot 2000 por skozi katere se strupi lahko izločajo, zelo učinkovito. Za vsako uporabo se nožno kopel napolni s toplo vodo, vanjo položite stopala in v vodo položite elektrodni sklop. Vodi se doda majhna raztopina solne raztopine (iz navadne jedilne soli), tako da se poveča prevodnost vode na približno 2 Amp. Na procesni enoti se nastavi čas in tretma se začne. Okrog elektrod se začnejo ustvarjati mehurčki plina, ki kažejo, da se začenja elektrolitska reakcija. Ionizirana voda začne preko limfnega sistema stimulirati celice, da izločajo v sebi zadržane toksine. Pri odraslih traja tretma 30 minut, ker potrebuje kri približno 20 minut, da opravi celoten krogotok.
K učinkovitemu razstrupljanju boste pripomogli s tem, da pred in med tretmajem popijete kozarec vode.

Toksini iz telesa reagirajo z ionizirano vodo, kar povzroči spremembo barve. Poleg tega toksini v vodi reagirajo z ioni, kar povzroči spremembo barve. Po nekaj tretmajih, odvisno od posameznikovega organizma (koliko strupov ima v sebi), naj bi voda postajala bolj bleda, saj je v njej manj toksinov.

KOLIKO TERAPIJ NAJ BI IMELI?

Priporočljivo je, da se terapija izvaja dvakrat tedensko. Maksimalna uporaba ne sme preseči enkrat na dva dni. V začetku naj bi imeli vsaj šest terapij v enem mesecu. Potem se o pogostosti terapij dogovorimo glede na splošno zdravstveno stanje uporabnika. Da pa bi dosegli največjo možno korist Aqua Detox-a pa mora slediti vsaj eno terapijo na mesec.
Tisti, ki imajo večje zdravstvene težave, bodo morda po terapija čutili utrujenost ali imeli kakršno drugo neugodno, čeprav ne resno, reakcijo. To se zgodi, ko se telo prične zdraviti, uporabljajoč energijo za samozdravljenje.

KAJ SO PREDNOSTI TERAPIJE Z AQUA DETOX-om?

Medicinske raziskave in pričevanja uporabnikov so pokazale, da Aqua Detox uporabnikom pomaga tako, da se čutijo polnejši energije in izboljša njihovo splošno počutje.
Aqua Detox ne zdravi bolezni, res pa je, da mnogi uporabniki in zdravniki poročajo, da je tretma bistveno olajšal nekatere zdravstvene težave. Pri kliničnih opazovanjih so ugotovili izboljšanje v okviru določenih pogojev. Na primer: manj bolečin, izboljšan krvni obtok v spodnjih okončinah, uravnavanje krvnega tlaka in ravni holesterola v serumu. Na področju videza je bila opažena svetlejša koža in bolj sproščen videz. Pozitivni komentarji naših strank so bili vsekakor izjemni. Poročali so o izboljšani gibljivosti. Prav tako se je veliko strank pohvalilo z zmanjšanjem menstruacijskih težav.

KONTRAINDIKACIJE: Če imate srčni vzpodbujevalnik, ste noseči, imate psihotične epizode ali epileptične napade ter presajene organe.