Facebook pixel

O nas

Podjetje VI-DA Studio je bilo ustanovljeno leta 1995 z namenom opravljanja kvalitetnih zdravstvenih storitev na področju delovne terapije rok. Od ustanovitve dalje podjetje vodi Vida Potočnik, višja delovna terapevtka, ki si je pred tem nabirala delovne izkušnje v ljubljanskem Kliničnem centru, na Oddelku za plastično kirurgijo in opekline. V VI-DA izvajamo rehabilitacijo – funkcionalno delovno terapijo rok po poškodbah in operativnih posegih, ki vrača ponovno funkcijo rok. Individualno izdelujemo statične in dinamične opornice po meri, za preprečevanje in/ali zmanjševanje zatrdelosti sklepov rok. Opornice izdelamo tudi za športnike in jim na ta način lahko skrajšamo čas odsotnosti z igrišča zaradi poškodbe. VI-DA studio je pridobil potrebno koncesijo za opravljanje teh storitev za celo Slovenijo. Storitve opravljamo tudi samoplačniško.
S terapijo svežih in starih brazgotin dosegamo dobre rezultate. V okviru naše zdravstvene dejavnosti izvajamo tudi storitev kot so: bio spectrum terapijo, protibolečinske terapije, razstrupljanje telesa, zdravstveno svetovanje itd.

Vida Potočnik je imela priložnost delati s številnimi velikimi imeni, tudi z legendarnim, mednarodno priznanim slovenskim kirurgom, s pionirjem svetovne mikrokirurgije dr. Markom Godino. Sodelovala sta, ko je leta 1984 opravil izjemno operacijo, ki jo še do danes ni uspelo ponoviti nobenemu drugemu kirurgu. Moškemu, ki je ostal brez roke, je roko prišil nazaj tako, da jo je ta spet lahko uporabljal. Vida je takrat za operiranega oblikovala opornico, ki je še danes edina takšna opornica na svetu.

Podjetje VI-DA Studio d.o.o. je že vrsto let tudi ekskluzivni zastopnik izdelkov Cosmerba, GelSmart, SonnenMoor, Setare, na slovenskem trgu.
Gre za prodajo naravne kozmetike in certificirane ekološke kozmetike, prehranskih dopolnil: klamatske alge, probiotikov, izdelkov iz šote, napitkov iz zdravilnih zelišč za podporo notranih organov, silikonskih obližev in naprstnikov. V okviru tega imamo tudi svojo spletno trgovino, FB.
Izdelke tržimo preko maloprodaje in veleprodaj.

Podatki o podjetju

Naslov
VI – DA Studio d.o.o.
Celovška 280
1000 LJUBLJANA

Telefon/fax: +386 (0)1 256 74 74
Mobilni telefon: 040 331 820
E-mail: info@vidastudio.si (splošne informacije) in narocila@vidastudio.si (naročila izdelkov)

Pišite nam

[contact-form-7 id=”40″ title=”Kontaktni obrazec 1″ class=”themeform”]

Dostop