O nas

Podjetje VI-DA Studio je bilo ustanovljeno leta 1995 z namenom opravljanja kvalitetnih zdravstvenih storitev na področju delovne terapije rok.

Izziv nam je bila kvaliteta opravljenih storitev ter zadovoljstvo pacientov in strank. V tem obdobju smo pridobili obilo izkušenj, doživeli marsikaj zanimivega in tudi lepega. Od ustanovitve dalje podjetje vodi gospa Vida Potočnik, višja delovna terapevtka, ki si je pred tem nabirala delovne izkušnje v ljubljanskem Kliničnem centru, na Oddelku za plastično kirurgijo in opekline – IMR.

Vida Potočnik je imela priložnost delati s številnimi velikimi imeni, tudi z legendarnim, mednarodno priznanim slovenskim kirurgom, s pionirjem svetovne mikrokirurgije dr. Markom Godino. Sodelovala sta, ko je leta 1984 opravil izjemno operacijo, ki jo še do danes ni uspelo ponoviti nobenemu drugemu kirurgu. Moškemu, ki je ostal brez roke, je roko prišil nazaj tako, da jo je ta spet lahko uporabljal. Vida je takrat za operiranega oblikovala opornico, ki je še danes edina takšna opornica na svetu.

Podjetje VI-DA Studio d.o.o. je že vrsto let tudi ekskluzivni zastopnik izdelkov podjetij Nutrigea, Cosmerba in GelSmart na slovenskem trgu.

Najbolj prepoznani izdelki so naravne, energijsko prevodne kreme za obraz in telo švicarske kozmetike Cosmerba, prehranska dopolnila iz klamatskih alg ter samolepilni silikonski obliži za brazgotine GelSmart.  Tržimo jih v maloprodaji in veleprodaji.

Verjamemo, da smo pacientom in strankam pripomogli k izboljšanju kvalitete življenja.

Podatki o podjetju

Naslov
VI – DA Studio d.o.o.
Celovška 280
1000 LJUBLJANA

Telefon/fax: +386 (0)1 256 74 74
Mobilni telefon: 040 331 820
E-mail: info@vidastudio.si (splošne informacije) in narocila@vidastudio.si (naročila izdelkov)

Pišite nam

[contact-form-7 id=”40″ title=”Kontaktni obrazec 1″ class=”themeform”]

Dostop