Facebook pixel

FloraZym naravni encimi s probiotiki in prebiotiki 60 kapsul TRENUTNO NI NA ZALOGI

za normalno delovanje prebavnega sistema
lahko pomaga pri napenjanju, prebavnih vetrovih
podpora prehrani za zdravo črevesno mikrobioto

Patentirani encimi s humanimi probiotiki in prebiotiki z vsaj 21 milijard živih probiotičnih bakterij v dnevnem odmerku.
Dokazana učinkovitost z več kot 80 študijami in objavljenimi članki.
Za njim je več kot 40 let razvoja.
Vsebuje klinično testirane seve.
Brez laktoze, glutena, kvasovk, alergenov (soje, jajc,…).

Opis

Na podlagi uredbe v trenutno veljavni evropski zakonodaji je oglaševanje zdravilnih učinkov živil, kamor sodijo tudi prehranska dopolnila, zelo omejeno. Dodatne informacije o njihovem delovanju poiščite pri terapevtih, v strokovni literaturi in na internetu.

Osnovano je na visokem odmerku encimov EnzyMax® (amilaze, celulaze, glukoamilaze, pektinaze, proteaze, lipaze, laktaze) ter probiotičnih kulturah L. acidophylus, L.bulgaricus in B. bifidum. FloraZym  prehranskemu dopolnilu so dodane tudi prebiotične rastlinske sestavine, in sicer moka iz gomoljev laške repice, ki so bogate s fruktoznimi oligosaharidi. FloraZym ima trojno delovanje, saj vsebuje tako prebiotike in probiotike kot tudi encime v eni sami kapsuli. Je idealna podpora prehrani za mladino, odrasle, bolnike, starejše ljudi in tudi nosečnice.

Encimi pomagajo hrano razgraditi tako, da naše celice lahko hranila iz hrane absorbirajo in uporabijo. Prebavni encimi pomagajo telesu razgrajevati maščobe, ogljikove hidrate, beljakovine, sladkor in topne vlaknine. Encimi nastajajo v žlezah z notranjim izločanjem, v telo pa jih vnesemo tudi z uživanjem hrane. Encimi so občutljive snovi, ki jih s pripravljanjem hrane (kuhanje, zamrzovanje, konzerviranje) uničujemo.

Najbolje se prilagodijo človeškemu prebavnemu traktu bakterije človeškega  oz. HUMANEGA izvora (njegovi avtohtoni sevi). Raziskave potrjujejo, da so tovrstni probiotiki učinkovitejši. Človeškemu črevesju moramo dodajati to, ker je njegovo. Poskrbeti moramo za vnos tistih sevov, ki koristijo nam in jih telo prepozna kot svoje.

L.Acidofilus DDS-1 je avtohton sev HUMANEGA IZVORA oz. prvotni »prebivalec« človeškega črevesja, katerega telo prepozna kot svojega in mu zato tudi omogoči naseljevanje v črevesju in s tem tudi učinkovitost.

Če dodajamo napačne seve bakterij (pridobljene, vzgojene drugih vrst,..) ne vemo kaj dejansko v telesu naredijo…

Uporaba

  • za normalno delovanje prebavnega sistema
  • lahko pomaga pri napenjanju, prebavnih vetrovih
  • podpora prehrani za zdravo črevesno mikrobioto

Probiotiki so specifični živi mikroorganizmi, ki imajo v zadostni količini pozitiven učinek na zdravje. Pri tem jim pomagajo prebiotiki, ki pospešujejo rast, razmnoževanje in aktivnost teh koristnih mikroorganizmov v prebavilih. Encimi pri tem omogočajo prebavo hrane in jih zato lahko telo porabi kot hranila.

Sestavine:
Stabilizator: maltodekstrin, EnzyMax® mešanica encimov na rastlinski osnovi fermentiranih iz Aspergillus oryzae, Aspergillus niger in Rhizopus oryzae (amilaze, glukoamilaze, proteaze, laktaze, pektinaze, celulaze, lipaze), moka iz gomoljev laške repice, rastlinska kapsula (hidroksipropil metil celuloza), Bifidobacterium  bifidum,  stabilizator: akacijeva guma, Lactobacillus  acidophilus DDS-1, Lactobacillus bulgaricus, sredstvo proti sprijemanju: rastlinski magnezijev stearat.

Vsebnost                                                             v 100 g                      v 3 kapsulah

EnzyMax®(amilaze, glukoamilaze, proteaze,
laktaze, pektinaze, celulaze, lipaze)                  20,3 g                      363 mg

Moka iz gomoljev laške repice                              16 g                      285 mg

Bifidobacterium bifidum                         706 mrd CFU           12,6 mrd CFU

Lactobacillus acidophilus DDS-1           353 mrd CFU              6,3 mrd CFU

Lactobacillus bulgaricus                         168 mrd CFU                  3 mrd CFU

mrd CFU = milijard enot, ki tvorijo kolonije

 

Priporočeni dnevni odmerek:

3 krat na dan 1 kapsulo, pri obroku

Kakovost:

Prednosti izdelka:
– Trojna formula delovanja; prebiotiki, probiotiki in prebavni encimi
– Učinek probiotika odvisen od kvalitete seva, nato pa od števila probiotičnih bakterij.
– Izbor najučinkovitejših in najbolj kakovostnih sevov; Lactobacilus Acidophilus DDS-1 ter ostalih kultur, ki so med seboj podpirajo in dopolnjujejo.
– Sev L. Acidophilus DDS-1 je doslej najbolj raziskan sev  L. Acidophilus. Za njim je več kot 40 let razvoja. Dokazana učinkovitost z več kot 80 študijami in objavljenimi članki.
– Edini med testiranimi L. Acidophilusi je dosegel vse parametre učinkovitega probiotika. Acidofilus DDS-1  dokazano preživi v kislem in bazičnem delu našega prebavnega trakta. To pomeni, da ga tudi povečana želodčna kislina ne uniči in prispe vse do tankega črevesja, kjer se prilepi na črevesno steno in razmnožuje.

Acidofilus DDS-1 je HUMANI sev oz. prvotni »prebivalec« človeškega črevesja, katerega telo prepozna kot svojega in mu omogoči naseljevanje v črevesju.

– Vsebuje klinično testirane seve, kar pomeni da je na izdelku celotna označba seva. Če je na prehranskem dopolnilu navedena samo vrsta seva Lactobacillus acidophilus, ne da bi bila poleg tudi označba seva, ki je sestavljena iz kombinacije črk in številk, to zagotovo ni sev, klinično testiran z dokazano učinkovitostjo.

– Optimalna temperatura razmnoževanja za seve DDS-1 je 37° C – temperatura našega telesa, za razliko od drugih termofilnih sevov, ki potrebujejo temperaturo okolja okoli 44° C.
– Številčnost probiotikov dovolj velika (v milijardah celic – 109).
– Brez laktoze, glutena, kvasovk, alergenov (soje, jajc,…).

Več informacij

NAVODILA ZA UPORABO:
Postopno odmerjanje: Svetujemo vam, da z uživanjem kapsul pričnete postopoma. Prvi dan zaužijte 1 kapsulo, nato če ste imeli malo začetnih nevšečnosti (prebavne motnje, napenjanje ip.) postopoma povečujte število kapsul vsak dan po eno, da zaužijete 3 kapsule na dan (3×1) oz. predpisano količino. S to količino nadaljujete vsak dan, dokler trajajo težave oziroma po dogovoru.
Težave z uživanjem kapsul: V primeru težav z uživanjem kapsul, lahko njihovo vsebino zmešate s hladno tekočino, ter zaužijete mešanico med jedjo.
Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pri naravnih produktih so vsi podatki podvrženi običajnim nihanjem. Zaradi celuloznega ovoja kapsule primerno tudi za vegetarijance. O tveganju oz nezaželenih učinkih se lahko posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE:
Priporočamo, da izdelek hranite v hladilniku!

PREBERI VEČ:
Klamatske alge in probiotiki tudi za živali

Mnenja strank

Članki v povezavi z izdelkom

Merila za izbiro dobrega probiotika
Avtohtoni bakterijski sevi za vse težave
Prekomerna uporaba antibiotikov

Dodatne informacije

Pah

30, 60