Facebook pixel

Kreme Cosmerba

Za lepo kožo, zdravje in dobro počutje

Verjamete, da lahko z redno uporabo naravnih kakovostnih krem kožo dobro negujete in hkrati odpravite težave kot so na primer brazgotine, opekline? Da uporabljate isto kremo tako pri otroku, kot tudi zase za preprečitev nastajanja gub, po britju in še in še…

Kreme Cosmerba so negovalne in hkrati terapevtske, dodano vrednost in edinstvenost pa jim da energijska prevodnost po meridianih.

Kliknite na pdf povezavo in si poglejte Cosmerba katalog.pdf

Energijski princip izvira iz kitajske medicine, ki je že pred več kot tisoč leti spoznala, da zastoji na meridianih povzročajo tudi organske motnje. Pri poškodbi ali obolenju je pretok energije po meridianih moten, zato ga je potrebno ponovno uravnavati. Energijsko prevodne kreme zmanjšujejo oz. odpravljajo zastoje površinskega in globinskega pretoka energije, ki so nastali zaradi poškodbe ali obolenja. Prizadeti del zato hitreje okreva.

image meridians.jpg

Telo se bo sicer trudilo take motnje odpraviti samo, vendar bo to naredilo lažje in hitreje, če mu bomo pomagali. In tukaj se je pričela zgodba o energijsko prevodnih kremah Cosmerba. Recepturo oz sestavo krem je na podlagi znanj o akupunkturi in zdravilnih zelišč pripravil alternativni zdravnik(natur ärzt) iz Švice in jih 40. let uporabljal v svoji zasebni praksi.
Menil je, da je treba človeku dati najboljše iz narave.  Zato imajo kreme Cosmerba samo sestavine, ki so prijazne naši koži; narejene so iz skrbno pripravljenih rastlin, iz katerih po posebnem postopku, skupaj z dragocenimi olji, izlužijo ekstrat. Kreme vsebujejo čista eterična olja, dobljena z destilacijo listov, cvetov, korenin ali semen rastlin.
Od tod tudi ime Cosmerba = kozmetika herba = rastlinska kozmetika.

Krem Cosmerba so torej izdelane samo iz naravnih sestavin, ki poživljajo in usklajujejo vse funkcije kože. Kreme ne vsebujejo živalskih sestavin in niso bile preizkušene na živalih. Ne vsebujejo nobenih umetnih dodatkov, sintetičnih barvil in dišav. Prav tako se pri Cosmerba dosledno izogibajo uporabi sestavin petrokemičnega izvora. Cosmerba je že vrsto let zanesljiv partner inštitutov, terapevtov, maserjev, zdravstvenih in kozmetičnih centrov.

Kreme, ki so izdelane na sintetični ali parafinski osnovi, zaprejo pore in ovirajo naravne funkcije kože, hkrati pa lahko preprečijo oz. ovirajo tudi površinski pretok energije po meridianih.
Energijsko prevodne kreme, katere aktivirajo pretočnost po meridianih in hkrati spodbujajo naravne funkcije kože so zato vsekakor boljša izbira.

»O blagodejnih učinkih energijsko prevodnih krem Cosmerba sem se pred 25 leti prepričala tudi  sama, ko sem imela težave zaradi notranje zarastline. Kar težko sem verjela, da lahko kak naravni pripomoček deluje tako hitro in učinkovito. V sodelovanju z akupunkturistko sem ugotovila, da se energijska prevodnost meridianov po uporabi krem izboljša. To sva preverili tudi na ustreznih akupunkturnih točkah na uhlju. Zaradi tega sem kreme priporočila v uporabo tudi klientom, s katerimi delam v VI-DA Studiu. Izkušnje so potrdile, da so kreme Cosmerba učinkovite za veliko, veliko težav.«  pravi Vida Potočnik, lastnica VI-DA Studia, ki je eksluzivni zastopnik Cosmerbe za Slovenijo.

Uporabo Cosmerbinih krem priporočamo tako za ‘normalno kožo’  brez težav, kot tudi pri mastni koži, razširjenih porah, izsušeni koži, nagnjeni k predčasnemu nastajanju gub, pri občutljivi koži,… saj uravnavajo njeno naravno delovanje.

Cosmerbine kreme so tako primerna tudi za nego preobčutljive, alergične, nečiste kože in za nego kože, ki se negativno odziva na druge vrste krem. Uporabljajo jo lahko tudi nosečnice, mamice med dojenjem in otroci.

Bodite pa pozorni!
Pri uporabi Cosmerbinih krem lahko v začetku nastopi proces čiščenja, ki se kaže v obliki reakcij, kot so srbenje kože, lise na povrhnjici,pikice (najbolj pogosto na obrazu pri osebah, ki so bile ‘pridne’ z uporabo različnih krem) …, vendar to niso kontraindikacije! Reakcije lahko nastanejokot posledica predhodne uporabe krem s parafinskimi-mineralnimi polnili.Razumeti morate, da se koža prične čistiti s pomočjo blagodejnega delovanja Cosmerbinih krem in lahko prične nečistoče odstranjevati skozi lastne pore. ‘Vztrajajte’ in počakajte, da se koža zopet ‘normalizira’ in zadovoljni boste!   Oziroma na pokličite za nasvet.

Sloviti zdravnik Paracelsus je dejal, da lahko najdemo zdravila za vse bolezni v naravi. Ker je človekovo delovanje odvisno od enakih zakonov, kateri vladajo v naravi, je razumljivo, da naravna sredstva, ki so nekako prežeta z modrostjo narave, »zbudijo« in spodbudijo telesno modrost v človeku. Dovolite naravi, da vam pomaga – preizkusite kremo Cosmerba in se prepričajte o njeni učinkovitosti tudi sami.

Embalaža Cosmerba kreme rjave skozi 25-letno zgodovino
Menjala se je embalaža. Sestava kreme je ostala enaka.

Izkušnje številnih dolgoletnih, zvestih uporabnikov krem Cosmerba kažejo mnoge pozitivne izkušnje:

Dva tedna po odstranitvi šivov na dojki sem začela uporabljati rjavo kremo Cosmerba in obliže ScarCare. Po štirih mesecih je brazgotina skoraj nevidna. Če bi to vedela že po prvi operaciji dojke, bi mi bilo dosti lažje, saj so te brazgotine vidnejše že dalj časa. Kljub temu pa tudi te z vztrajnim mazanjem s kremo Cosmerba rjavo in uporabo silkonskih obližev počasi izginjajo. S. Z.

Brez Cosmerba rjave kreme, se mi vreznina nikoli ne bi zacelila tako hitro in brez vnetij. Globina vreznine je bila cca 5 mm, za kar je moja osebna zdravnica presodila, da bi bilo potrebno šivanje. Ker sem v stiski s časom, sem imela pred seboj le čakalno vrsto na urgenci. Takoj sem se spomnila, da sem si podobno vreznino na roki že enkrat popolnoma in brez vidnih sledi že pozdravila s to res čudežno in učinkovito kremo. Skratka s pomočjo kreme in vestnim mazanjem in masiranjem prizadetega dela sem v tednu dni sposobna popolnoma opravljati prav vsa – žal res prav vsa opravilaJ Kremo priporočam vsem s podobnimi težavami. Meni je pomagala, naj tudi vam. Špela

Cel seznam pozitivnih izkušenj z rjavo Cosmerba kremo. Brazgotina od globoke ureznine se je čisto zacelila. Koža na vratu in obrazu (struktura) se vidno izboljša. Vse vrste opeklin (sonce, ogenj, olje) hitro pomiri in ohladi. Razne izpuščaje (alergije, reakcije raznih krem) zelo hitro sanira. 45 let kupujem najboljše kreme proti podočnjakom in oteklim vekam, pa sem vidni uspeh, (ne čisto), dosegla le s kremo Cosmerba. Bolečine od padcev pri smučanju sem prav tako takoj pomirila z rjavo kremo. Vse kar na koži srbi, umirim s to kremo (piki žuželk). Vse te izkušnje niso samo moje, temveč so mi hvaležne tudi prijateljice, ki so imele podobne težave in so jih reševale z rjavo kremo. K.S.

Letos se je sezona šele začela, imam pa že lepo – zlato barvo, rečejo. Nikoli v preteklih letih je nisem imela. Letos pa sem za darilo dobila kremo in sem se kar namazala, ko sem šla prvič na sonce. Opazila sem da mi na soncu ni bilo toliko vroče, da je bila moja koža vlažna, in da se je kljub kremi lepo znojila. Pravo presenečenje se je pokazalo kasneje, ko sem kar dobila barvo. Ne vem, ali je to možno samo od kreme, ker letos redno uživam tudi NutriMax, ki spodbuja porjavitev, ampak zadovoljna sem zelo. Tudi opeklo me ni. A. V

Lani poleti sem na morju (in pred tem) uporabljala vašo kremo za sonce (na morju se mi pojavi alergija na koži) in sem bila zelo zadovoljna – nobene alergije nisem dobila, prvič po mnogih letih. N.

Kaj ni čudovito, ko ti ljudje že sredi maja zavidajo enakomerno »morsko« porjavelo kožo in ugibajo na katerih eksotičnih otokih sem jo dobila! Vsakodnevno srečanje znancev ni več »Kako si?«, temveč «Kje si dobila to čudovito barvo?« za to je kriva Cosmerba Oranžna. Z njo spomladi neredno razvajam svoje telo. Koža se navlaži, na prvem pomladnem soncu ne pordeči, temveč dobi barvo, ki mi jo zavidajo. Lanska izkušnja pa je sledeča: Po vrnitvi z morja sem se še vedno mazala in ohranila bakreno polt, tja do sive meglene jeseni. K.S.