Facebook pixel

Splošni pogoji in informacije

Popusti

Popusti veljajo na individulane artikle iz rednega cenika, popusti ne veljajo za akcijske cene. Popusti se ne seštevajo z ostalimi popusti, ki jih nudi ponudnik. Razen pri Popusti se izključujejo z drugimi popusti in akcijami. Popusti veljajo samo za izdelke Cosmerba, Setare, SoonenMoor, Venobis in Nutrigea (razen za HyalurOn, NutriMax NE). Ne veljajo za ostale – energijske izdelke.

Posebni popusti:

  • 10% popust  nad 60€ za UPOKOJENCE, z ustreznim potrdilom, ki ga pošljete po pošti na naš naslov ali po emailu na narocila@vidastudio.si
  • 10% popust nad 60€ za ŠTUDENTE in DIJAKE, z veljavnim potrdilom, ki ga pošljete po pošti na naš naslov ali po emailu na narocila@vidastudio.si
  • 12% popust nad 80€ ob SREDAH
  • članski popusti

Vse kar morate storiti je, da kupite blago v enkratni vrednosti 105€ in izpolnite pristopno izjavo. Izpolnjeno pristopno izjavo oddajte v našem studiu ali pošljite po pošti na naslov: VI-DA Studio d.o.o., Celovška 280, 1000 Ljubljana.

Kaj vam nudi članstvo v VI-DA Studiu?

  • Pri vseh ostalih izdelkih vam za enkratni nakup pri določeni vrednosti priznamo popust v višini:
Enkratni nakup v vrednosti: Popust, ki vam ga priznamo:
38E 5%
83E 6%
117E 7%
146E 8%
188E 9%
230E 10%
292E 13%
355E 15%
396E 18%
480E 19%
584E 20%
626E 25%

Naročanje izdelkov

Naročanje v spletni trgovini poteka 24 ur na dan, vse dni v letu. Po telefonu izdelke lahko naročite od ponedeljka do petka od 9.00 do 16.00., v petek od 9.00 do 14.00.

Po oddaji naročila preko interneta, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Kupcu so izčrpni podatki o statusu in vsebini kupoprodajne pogodbe (naročilo) vselej dostopni v spletni trgovini v rubriki Profil obiskovalca (povezava Vaš profil). O morebitni spremembi naročila oz. preklica, mora kupec o tem ponudnika obvestiti na email naslov narocila@vidastudio.si, kjer mora navesti tudi številko nakupa, ki je omenjena v elektronskem sporočilu o nakupu. Ponudnik v obljubljenem roku blago diskretno zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. V omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Naročanje na terapije

Za naročanje na terapije pokličite ali pišite. Kontakt >

Nasveti ali storitve na tej strani niso zamenjava za obisk zdravnika. V primeru večjih težav se posvetujte z zdravnikom!

Cene in ažurnost podatkov

Vse cene so v € (EUR) in vsebujejo predpisani DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti tudi svojo davčno številko.

Moderatorji ter ponudniki skušajo čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletu. Kljub temu, pa se lastnosti artiklov, dobavni rok in cena spreminjajo, tako da obstaja možnost, da moderatorji ne utegnejo sočasno s spremembo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, se kupca obvesti o spremembah ter omogoči preklic ali zamenjavo naročenega artikla.

V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine

Spletna stran vsebuje tudi spletno trgovino, ki deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Ob prijavi v sistem, obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo, s katerima ob vsakem obisku spletnega mesta lahko dostopa tudi do svojega računa (Vaš profil) oz. pridobi pravico do nakupa. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med lastnikom spletne trgovine, ponudniki artiklov in potrošnikom.

Načini plačila preko spletne trgovine

V spletni prodajalni ponudnik omogoča plačilo po povzetju z gotovino ob prevzemu pošiljke, po predračunu ter s plačilno kartico Viso, Mastercard. Poštnemu uslužbencu Pošte Slovenija oz. družbe GLS ob prevzemu paketa izročite gotovino in pooblačena družba bo za vas opravila plačilo. Pri plačilu po predračunu in s plačilno kartico vam izdelke odpošljemo preko Pošte Slovenija oz. družbe GLS takoj po prejemu plačila.

Stroški dostave

Pri naročilu nad 50,00 € krije stroške dostave ponudnik (VI-DA Studio d.o.o.). V primeru, da naročeno blago ne dosega vrednost 50,00 €, vam stroške dostave 4 € zaračunamo poleg naročenih izdelkov na izdanem računu. To ne velja za pošiljanje v tujino – za tujino se stroški pošiljanja obračunajo po veljavnem ceniku dostavne službe GLS / Pošta Slovenije.

Izdaja računa

V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec natisnjen račun za nakupljene artikle ob njihovem prevzemu. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred prevzemov izdelkov. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo. Če je blago poslano kot poštna pošiljka, je sestavni del pošiljke tudi natisnjen račun. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

V obljubljenem roku blago dostavimo na dom in kupca obvestimo po elektronski pošti obvesti tudi o politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.
Spletna povezava na evropsko spletno platformo za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna  na povezavi https://webgate.ec.europa.eu

Delovni čas

Naš studio je odprt med delovnimi dnevi. Podrobno >