Facebook pixel

NutriCol probiotik z zelišči in encimi TRENUTNO NI NA ZALOGI

26,90 

Za čiščenje jeter in
globinsko čiščenje črevesja,
za dobro peristaltiko in dobro prebavo,
(zagotavlja normalno odvajanje blata),
zmanjšuje vetrove.

Vsebuje 12 izbranih zelišč, tudi klamatsko algo RWmax, veliko vlaknin, probiotike, prebiotike in encime za revitalizacijo črevesne mikrobiote.

Opis

Na podlagi uredbe v trenutno veljavni evropski zakonodaji je oglaševanje zdravilnih učinkov živil, kamor sodijo tudi prehranska dopolnila, zelo omejeno. Dodatne informacije o njihovem delovanju poiščite pri terapevtih, v strokovni literaturi in na internetu.

NutriCol® temelji na Bifidobacterium bifidum, ki je koristna probiotična “prijazna” bakterija in se pri zdravih odraslih ljudeh in dojenčkih nahaja v debelem črevesu. Njihovo število z leti upada, kar je lahko posledica stresa, slabe prehrane, zaprtja, zmanjšane imunske odpornosti in slabe prebave. Potrebno je torej uživati zelo kakovostne prehranske dodatke z bifidobakterijami, da ostane debelo črevo čisto in da pravilno deluje.

Indijski trpotec ali psyllium je eno izmed naravnih sredstev za blaženje težav z zaprtjem. Indijski trpotec vsebuje netopne vlaknine, ki v črevesju nabreknejo in tvorijo gelu podobno snov, ki zagotavlja normalno odvajanje blata in praznjenje/čiščenje črevesja.
Izvlečka ingverja in komarčka olajšata peristaltiko. Vlaknine bambusa kot bogat vir vlaknin pomagajo indijskemu trpotcu pri normalnemu odvajanju blata. To pa še ni vse. Izdelek vsebuje tudi klamatsko algo KlamathRWMax, ki je odličen prebiotik, encime in probiotike, ki vsi skupaj podpirajo delovanje drug drugega.

Prehransko dopolnilo NutriCol s probiotiki na osnovi bifidobakterije Bifidobacterium bifidum, prebavnimi encimi in zelišči so idealna podpora normalnemu črevesja.

Uporaba

  • zagotavlja normalno odvajanje blata
  • zmanjšuje vetrove, za dobro peristaltiko
  • čiščenje jeter
  • globinsko čiščenje črevesja

Sestavine

Indijski trpotec (oluščki), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), regratova korenina, Bifidobacterium bifidum (CNCM I-5091), sok aloe vera, kitajska okrogla rabarbara korenika, mikroalge Klamath RW®max, EnzyMax®(fermentiran maltadekstrin), lubje indijskega drevesa barberrya (8% berberin) izvleček iz lubja ameriške krhlike (18-20% hidroksiantracen derivati, od katerega cascaroside A), polnilno sredstvo: gumi akacije, ameriški slamnik (od katerih skupni polifenoli 4%), pegasti badelj (od tega  80% silimarina, 30% silibina in isosilibina,) ingverjeva korenina, plodovi navadnega komarčka, bambusovi poganjki (75% silicija), koruzni škrob, krompirjev škrob v prahu.

Več informacij

NAVODILA ZA UPORABO:
Priporočeni dnevni odmerek: 1 kapsulo 2-3  krat na dan, pred jedjo z veliko vode
Postopno odmerjanje: Svetujemo vam, da z uživanjem kapsul pričnete postopoma. Prvi dan zaužijte 1 kapsulo, nato postopoma povečujte število kapsul vsak dan po eno, da zaužijete 2-3 kapsule na dan (2 oz.3 x 1) oz. predpisano količino. S to količino nadaljujete vsak dan, dokler trajajo težave oziroma po dogovoru.
Težave z uživanjem kapsul: V primeru težav z uživanjem kapsul, lahko njihovo vsebino zmešate s hladno tekočino, ter zaužijete mešanico med jedjo.
Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pri naravnih produktih so vsi podatki podvrženi običajnim nihanjem. Zaradi celuloznega ovoja kapsule primerno tudi za vegetarijance. O tveganju oz nezaželenih učinkih se lahko posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE:
Izdelek hranite v hladilniku.

Članki v povezavi z izdelkom

Črevesni paraziti
Razstrupljanje

Dodatne informacije

Pakiranje

30 kapsul, 60 kapsul

Morda vam bo prav tako všeč…