Facebook pixel

Vsa hranila v enem izdelku

Z enim prehranskim dopolnilom lahko pokrijete vsakodnevno potrebo telesa po vseh hranilih

Kako se izogniti nakupu na primer 10 različnih škatlic prehranskih dopolnil; za pomanjkanje železa, B12, selena, kalija, kalcija…, za več energije, za odpornost, proti stresu,…

Odgovor:

Klamatska alga KlamathRWmax vsebuje več kot 100 hranil v naravni biološki obliki, ki med seboj delujejo v sinergiji (povečajo učinkovitost eden drugemu). Klamatska alga KlamathRWmax je najpopolnejši ‘multivitaminski in multimineralni’ izdelek s hranili, ki se v telesu popolnoma absorbirajo.

Že samo 2–3 grami alge klamath RW®max zagotavljajo zadosten vnos 12 vitaminov in mineralov po merilih LARN (to pomeni, da oskrbujejo organizem z več kot 30 odstotki dnevne potrebe po vitaminih in mineralih), medtem ko dosegajo kar 100 odstoten priporočeni dnevni vnos drugih snovi, kot sta denimo vitamin A ali vitamin B12.

Na trgu se nahajajo izdelki različnih ponudnikov klamatskih alg. Kljub temu, da vse klamatske alge prihajajo iz iste lokacije, njihova pridelava in predelava ni enaka. Oprema za žetev in proces predelave. Klamatske alge KlamathRW®max dosega vse standarde najvišje kakovosti. Blagovna znamka KlamathRW®max nudi certificirane proizvode iz klamatske alge kot popolno živilo in hkrati zaklad zdravja za človeka.

Vse več študij kaže na to, da se običajna prehranska dopolnila v obliki vitaminov in mineralov, ker niso naravnega izvora, slabo presnavljajo in pogosto še pospešujejo procese oksidacije, ki poslabšujejo naše počutje in zdravje.

Za celo družino.

sestava alge