Facebook pixel

Učinkovito odpravite vsa sevanja

V tehnološkem svetu, v katerem živimo, so škodljiva sevanja vse večjega števila sodobnih aparatov, ki jih napaja elektrika – od pralnih strojev do mobilnih telefonov in elektromotorjev do televizorjev in računalnikov – izjemno nevarna za zdravje.  Hladilniki in pralni stroji so se poleg televizorjev in računalnikov izkazali za najslabša onesnaževala v našem okolju. Negativni učinki so že dolgo znanstveno dokazani tudi za geopatogena sevanja iz tal (podzemne vode, Kerry in Hartmann omrežje).  

Ker se sevanju ni mogoče izogniti, je edina druga mogoča rešitev nevtralizacija negativnega sevanja.

Kako nevtralizirati sevanja?
Navtralizator sevanja® je proizvod ruske kvantno-energetske tehnologije, ki vam bo pomagal obvladati naraščajoče onesnaženje okolja z elektromagnetnim smogom. Nevtralizator sevanja® prečisti tudi geopatogena sevanja. Teh sevanj nič ne ustavi/prepreči. Ko uporabljate nevtralizator sevanja, sevanja še vedno ostajajo, spreminjajo pa se njihove frekvence. Nevtralizator sevanja deluje kot filter, ki filtrira škodljive frekvence: geopatogeno sevanje, elektro smog … in jih preoblikuje v neškodljive na zdravje ljudi.

Negativna sevanja v okolju zmanjša na minimum. Hkrati pa vpliva na ponovno vzpostavljanje ravnotežja naravnih frekvenc našega telesa.

Lahko ga nosite s seboj v žepu ali ga prilepite na eno od svojih električnih naprav. Z magnetno stranjo se sprime na hladilnik ali pralni stroj.

Delovanje nevtralizatorja sevanj®
Nevtralizator sevanja deluje na več različnih frekvenc, ki jih ni mogoče odkriti ali izmeriti s klasičnimi merilnimi tehnikami in napravami. Deluje pa tudi na izmerljivo, Hertzovo frekvenco. Nevtralizator sevanja vibrira v enakomernem ritmu in sovpada s srednjo vrednostjo Schumannove frekvence, t.j. 7,8 Hz (osnovni ritem planeta Zemlje).

Uporaba nevtralizatorja sevanj ®

Po potrebi ga lahko odstranite in prestavite v drugo napravo.

Navztralizator sevanja®, nameščen na hladilnik, pomivalni ali pomivalni stroj, ščiti površino povprečnega stanovanja do 50 kvadratnih metrov. Meritve so pokazale, da se njegov vpliv razteza 6-8 metrov vodoravno in vertikalno.
Če ga nosite s seboj, ima nevtralizator sevanja® razpon od 2 do 3 metre. To pomeni, da ste s samo enim nevtralizatorjem odlično zaščiteni kot tudi ljudje okoli vas. Lahko ga postavite tudi ob posteljo na kateri spite.

Televizorji in računalniki: Nevtralizator® ne postavljajte neposredno na zaslon televizorja ali računalniškega monitorja. Najbolje je, da ga “prilepite” na železno ohišje računalnika ali ga postavite deset centimetrov pred ali ob TV zaslon. Tako boste dobili optimalno zaščito

Velikost nevtralizatorja je 2,5 x 3,5 cm.

Vzdrževanje
Nevtralizator sevanja se ne »prazni« ne »polni«, saj sam po sebi nenehno niha, spreminjanje frekvence in se ne more napolniti z negativno energijo.
Nevtralizatorja® ne smete čistiti s kemičnimi sredstvi. Če pride do mehanskih poškodb – ločitve slojev, ki jih sestavlja -, je ni mogoče ponovno povezati in njen učinek preneha. Navtralizator® je namreč sestavljen iz dveh slojev – trdega črnega magnetiziranega dna in tanke “antenske” zgornje plošče. Čip je med tema dvema slojema in ga ne vidite.

Pomembno opozorilo: Ne približujte nevtralizatorja® s kreditnimi karticami, saj lahko njegov magnet poškoduje zapis na njih.

Zagotovite si ta majhen, praktičen in zmogljiv nevtralizator sevanja®  z neomejenim rokom uporabe.

Investirajte v svoje zdravje še danes!