Facebook pixel
Akcija!

Nevtralizator sevanja -20%

100,72 

Majhen, zmogljiv in praktičen 2,5 x 3,5 cm.
Filtrira škodljiva sevanja v prostoru (geopatogeno sevanje, elektro smog,…).
Nevtralizira geopatogeno sevanje.
Meritve vrhunskih radiestezistov so potrdile učinkovitost.
Območje delovanja je 6-8 m po vertikali in horizontali.
Za površino do 50m2.
Nosite ga pri sebi ali postavite v bližino sevalne naprave.

Šifra: nevtralizator-sevanja Kategoriji: , Oznaka:

Opis

opis

Majhen, zmogljiv in praktičen. Okoli nas je vse več naprav, ki oddajajo sevanje (naprave z električnimi motorji, mobilni telefon,  računalniki, tablice,…). Poleg tega obstajajo tudi negativna sevanja, ki izhajajo iz tal – geopatogeno sevanje (podzemne vode, Kerry in Hartmann omrežje). Izdelek Zaščita pred sevanjem je produkt dolgoletnega raziskovalnega dela priznanih ruskih znanstvenikov- biofizikov kvante – energijske tehnologije. Je dovršen pripomoček, ki vam bo pomagal pri spopadanju z naraščajočo onesnaženostjo našega okolja – z elektro-magnetnim smogom. Ko uporabljate izdelek Zaščita pred sevanjem, sevanja sicer ostajajo, spremenijo pa se njihove frekvence.

Delovanje

Izdelek Zaščita pred sevanjem deluje na več različnih frekvenc, ki jih ni mogoče odkriti ali izmeriti s klasičnimi merilnimi tehnikami in napravami. Deluje pa tudi na izmerljivo, Hertzovo frekvenco. Izdelek Zaščita pred sevanjem vibrira v enakomernem ritmu in sovpada s srednjo vrednostjo Schumannove frekvence, t.j. 7,8 Hz (osnovni ritem planeta Zemlje). Naprava pravzaprav proizvaja vrsto valov.

Izdelek Zaščita pred sevanjem deluje kot filter, ki filtrira škodljiva sevanja v prostoru (geopatogeno sevanje, elektro smog,…) in jih spreminja/preoblikuje v pozitivno energijo, v energijo neškodljivo za zdravje ljudi. Negativna sevanja v okolju pa zmanjša na minimum.

Hkrati pa vpliva na ponovno vzpostavljanje ravnotežja naravnih frekvenc našega telesa. Ker se sevanju ni mogoče izogniti (razen, če se preselite na samotni otok) je edina druga mogoča rešitev nevtralizacija negativnega sevanja.

Izkušnje uporabnikov in meritve vrhunskih radiestezistov so potrdile učinkovitost izdelka Zaščita pred sevanjem.

Uporaba

Lahko ga nosite pri sebi, lahko se ga postavi v bližino naprave, ki oddaja sevanje (hladilnik, pralni stroj, TV, računalnik). Območje delovanja je 6-8 m po vertikali in prav tako po horizontali, tako lahko nevtralizirate sevanje v površini do 50m2. Če ga imate pri sebi boste nevtralizirali sevanje neposredno v vaši bližini. Z enim samim čipom boste zaščiteni vi in ljudje v vaši bližini. Lahko ga postavite tudi zraven ali pod posteljo kjer spite.

Majhen, praktičen, z neomejenim rokom uporabe. Velikost cca:  2,5 x 3,5 cm

Namestitev

Izdelek Zaščita pred sevanjem je sestavljen iz dveh slojev, spodnjega namagnetenega, ter zgornjega sloja, ki deluje kot »antena«. Ker deluje kot magnet, ga lahko »prilepimo« na naprave, ki sevajo. Po potrebi ga lahko prestavite ali vzamete s seboj. Izdelek Zaščita pred sevanjem ne postavljajte direktno na TV ekran ali monitor, tudi v oddaljenosti 10 cm daje optimalne rezultate.

Opozorilo

Magnet vgrajen v Izdelek Zaščita pred sevanjem lahko poškoduje magnetni zapis na kreditnih karticah, zato ga ne postavljajte v njihovo bližino. Prav tako odsvetujemo uporabo ljudem, ki imajo srčni spodbujevalnik!!!!

Rokovanje

Izdelek Zaščita pred sevanjem se ne »prazni« ne »polni«, saj sam po sebi nenehno niha, spreminja frekvence in se ne more napolniti z negativno energijo. Ker ne privlači ali/ in kopiči negativne energije izdelka ni potrebno »energijsko« čistiti.

Če se proizvod fizično umaže (prah in znoj), ga je mogoče oprati v mlačni vodi. Obrišete ga z suho, mehko krpo. Ne uporabljajte kemičnih sredstev za čiščenje. Če pride do mehanske poškodbe, napr. da se plasti čipa ločijo, čip postane neuporaben.

Nevtralizirajte elektro-magnetno sevanje okoli vas z izdelkom Zaščita pred sevanjem.

Članki v povezavi z izdelkom

Učinkovito odpravi vsa sevanja

Energijski izdelki – odgovori na pogosto zastavljena vprašanja

Nevtralizator sevanja -20%
100,72