Facebook pixel

Suha koža po sončenju potrebuje vlago

Izpostavljanje sončnim žarkom lahko povzroči izsušenost kože. V poletnih mesecih, ko veliko več časa preživimo na prostem, se izpostavljamo soncu doma ali na dopustu, naša koža hitro izgubi vlago, če jo ne negujemo dovolj pogosto in pravilno.

Pravilno pomeni s kozmetiko, ki kožo ne izsušuje, ne zapira pore, torej s 100% naravnimi kremami in olji.

Za nego kože po sončenju izberite kozmetiko, ki kožo navlaži.

Naravna krema Cosmerba Oranžna vsebuje sestavine, kot so arganovo olje, aloe vero, olje oreščkov kot so mandji, makadamija, korenčkovo olje, naravni vitamin E iz BIO rastlin, ki vsi skupaj kožo globinsko navlažijo. Kremo uporabite po vsakem tuširanju.

Odlična izbira je tudi mleko, maslo ali olje iz linije Setare Cashmere s kašmirjem in datljevim oljem. Z bogato, a nemastno teksturo so idealna izbira za najbolj suho in občutljivo kožo. HRANIJO in globinsko VLAŽIJO že od prvega nanosa, kožo naredijo ŽAMETNO in SVILNATO. 

Želite, da bi porjavelost trajala dlje?

Korenčkova krema in olje vam to omogočita. Naravni beta karoten v kremi Cosmerba Oranžna in olju Venobis Sun omogoči, da po dopustu ohranite barvo še pozno v jesen. Krema/olje kožo tudi izdatno navlažita po tuširanju in preprečujeta luščenje kože.

Koža bo žametna kot breskev in ohranili boste lepo zagorelo polt.