Facebook pixel

Nega opeklin s kremo Cosmerba Rjava

  • Kako uporabiti kremo Cosmerba Rjavo v primeru OPEKLINE; sončne, termične, opekline meduz, …

Takoj po opeklini nanesite kremo na širši predel. Npr: če je opeklina na gležnju – nanesite kremo vsaj do kolena – še bolje, če namažete celo nogo, da aktivirate vse meridiane.

Nanašajte jo toliko časa, da ne bo več bolečine, rdečine ip.  Opečeni predel mažete toliko časa, da koža zopet postane enake barve kot prej.

Če ste ‘zamudili’ s prvim nanosom in je nastal že mehur ga ne predrite. Namažite ga in širši predel okrog mehurja.  Če pa se je mehur že predrl – vzamete gazo – nanjo nanesete kremo in jo položite na mehur. Gazo večkrat čez dan menjajte in mažite širši predel toliko časa, da koža postane enake barve kot prej.

Če pa se je že pričel proces brazgotinjenja, lahko pri terapiji – masaži brazgotine z rjave kreme Cosmerba uporabite tudi silikone – gel smart z aktivnimi učinkovinami.  Rezultati bodo.

NIKOLI ne uporabite krem za masažo brazgotine, če nimajo učinkovin za mehčanje brazgotin (mastna krema, ribje olje, olivno olje ip) če masiramo s takimi kremami brazgotino se le-ta še bolj prekrvavi in se brazgotina lahko še bolj razraste. Istočasno tudi ‘zablokiramo’ – energijski pretok po meridianih.   

Sliki noge po opeklini, mehur so odrezali – na urgenci. Pacient je uporabljal samo Rjavo kremo Cosmerba. Rana se je zacelila. Bil je brez brazgotinjenja po 14 dneh in tudi kasneje.