Facebook pixel

Pijte boljšo vodo

Naše telo vsebuje približno 70 odstotkov vode. Najpomembnejše telesne funkcije so odvisne od vode. Voda je nujno potrebna za transport snovi po telesu in za izločanje strupov iz njega. Pomembna je za delovanje vseh celic našega telesa. Kvalitetna voda je najboljša tekočina, ki jo lahko ponudite svojemu telesu.

Vsak bi moral dnevno spiti dovolj vode – vode in ne šumečih pijač, sladkanih čajev, sokov s kupom barvil, sladkorja in umetnih arom. Vedeti morate, da takšne pijače obremenjujejo naše telo in ta zato potrebuje še več vode. To predvsem velja poudariti pri otrocih, ki so stalno in naravno dehidrirani. Njihove celice se stalno delijo in za to je potrebna voda. Že od spočetja pa do razvoja otroka je potrebno okoli bilijon celičnih delitev, pri tem pa mora biti vsaka celica napolnjena predvsem z vodo. Če je v telesu nosečnice vode premalo, se verjetno procesi razstrupljanja ne vršijo pravilno in zasičenost telesa s strupi se lahko kaže kot slabost. Dovolj vode v telesu je pogoj za zdrav razvoj in hkrati dober način preprečevanja kopice drugih zdravstvenih težav otrok in tudi odraslih.

Izvirka voda ustvarja kristalno strukturo, pravilnih in lepih oblik. Popolnost kristala pa se že po 80 metrih izniči, če voda teče skozi okroglo (vodovodno) cev. Voda zgubi svojo strukturo in vitalnost.

Voda iz pipe, plastenke, filtra nima več naravne strukture, njen kristal je brezobličen. Voda nima več naravne energije, izgubi okus in kvaliteto.

Vodo s slabo strukturo (iz vodovodnega sistema) lahko zopet izboljšamo tako, da jo izpostavimo dobrim vplivom, ki povrnejo vodi naravno energijo, zdravo strukturo ter naraven okus.

Oblika, ki vodi vrača življenje

Poseben vrč/kozarec/prenosna steklenica zaradi edinstvene oblike vračajo vodi njeno naravno vitalnost. Zasnovani so na principu zlatega reza (“svete geometrije”), razmerja, iz katerega izhajajo vse oblike v naravi (storž, sončnica, venčni listi rož, naše telo,… ). Dodan simbol Rože življenja na dnu vrča še dodatno pripomore k harmonični strukturiranosti vode. Izdelek ni informiran v smislu programirane informacije v steklu, ampak je samo OBLIKA tista, ki tekočino revitalizira.

Pod mikroskopom bi po uporabi vode iz vrča/kozarca/steklenice videli spremembo kristala vode (lep šesterokoten kristal). Vonj in okus klora se izgubi, energija, ki jo merimo v Bovisih, pa skokovito naraste – iz okoli 1000 enot na 18.500 enot Bovisa.

Vemo, da so za vse, kar je v naravi zdravo in vitalno, značilne bogate, kompleksne in harmonične oblike; vse tisto, kar je bolno, ne vitalno, pa je pusto, enolično in neharmonično.

V vrč/kozarec/steklenico nalijte vodo (lahko tudi sok, čaj, vino,…) in jo pustite stati vsaj 3 minute. V tem času se bo tekočini povrnila naravna vitalnost, voda bo po okusu boljša, bolj mehka in nežna. Vodo lahko uporabljate tudi za kuhanje, zalivanje rož, za hišne ljubljenčke,… Struktura vode se ohrani do 24 ur po tem, ko jo iz vrča prelijemo v kakšno drugo posodo.

Izdelki so narejeni ročno iz visoko kakovostnega stekla, zato se lahko uporabljajo tudi za vroče tekočine. Simbol zlata roža življenja  na dnu kozarca in vrča je iz 24-karatnega zlata.
Testi narejeni na Japonskem, v Švici in Nemčiji dokazujejo delovanje in učinkovitost. Izdelki delujejo večno,  zaradi oblike na osnovi razmerij zlatega reza. Vsi izdelki imajo certifikat.

Hidrirajte svoje telo s kvalitetno vodo, še po posebej sedaj v poletnih mesecih.  Uporaba vrča/kozarca/prenosne steklenice je najbolj naraven in enostaven način revitalizacije vode.