Facebook pixel

»Indijanski zeliščni čaj« za čiščenje telesa

Pomlad je čas, ko ljudje začutimo, da bi se bilo dobro z očiščevalnimi postopki znebiti nakopičenih škodljivih snovi v telesu. Že v davni preteklosti so bili v tem času uveljavljeni posti, pa tudi živali, npr. medvedje, se spomladi nagonsko prečistijo z uživanjem čemaža v gozdu.

Drenaža pred razstrupljanjem

Če je telo izčrpano, utrujeno, nasičeno s strupi je vsekakor pred razstrupljanjem bolj priporočljivo izvesti drenažo, ki telesa ne obremenjuje tako močno kot detox. Z drenažo počasi, na nežnejši način »ožemamo« toksine iz naših celic oz. organov.

»Indijanski zeliščni čaj« za drenažo telesa

Svetovno prizna medicinska sestra iz Kanade je recepturo za indijanski zeliščni čas dobila od kanadskih indijancev, s katerim je pomaga tisočim ljudem predvsem po zdravljenju raka za ponovno regeneracijo telesa in čiščenju nakopičenih strupov po kemoterapijah.
Izbrane sestavine so torej odlična podpora pri čiščenju telesa, drenaži, odpravljanju parazitov, podpori imunskemu sitemu, pri degenerativnih boleznih, diabetesu, podpora po obsevanjih in kemoterapijah.

Originalni indijanski formuli je v izdelku DepurEssiac dodan izvleček iz klamatske alge AphaMax®, kateri dodatno poveča antioksiadativno delovanje izdelka. Klamatska alga RWma tudi sama po sebi deluje alkalno, kar pomeni, da pripomore k uravnavanju pH v telesu in s tem omogoča povečano čiščenje toksinov iz telesa.

AFA alge so zelo bogate s klorofilom. Po sestavi molekule je klorofil podoben hemoglobinu v eritrocitih. Menijo, da je tudi klorofil pomemben za dobro kri, saj deluje kot močan biološki stimulator s sposobnostjo naravnega prečiščevanja in regeneracije. Klorofil krepi tudi črevesje, izboljša peristaltično gibanje, blaži vnetja in odpravlja zaprtost. Klamatske alge izboljšujejo torej tudi »delovanje prebavnega trakta« in samo prebavo, kar je pri čiščenju in razstrupljanju zelo pomembno. Ker potrebuje telo za presnavljanje alg zelo malo energije, lahko z njihovo pomočjo hitro in učinkovito obogatimo svojo prehrano in s tem naravno odpornost telesa.

Kaj še vsebuje »indijanski zeliščni čaj« DepurEssiac?

Repinec, kislico, rdeči brest, graviolo, rabarbaro in sladki koren.
Repinec podpira prečiščevalno funkcijo telesa in s podporo kislice spodbuja odvajanje telesnih tekočin. Ljudsko zdravilstvo kislico uporablja tudi pri zastajanju vode. 

Graviolo so že južnoameriški Indijanci poznali kot čudežno rastlino. Uporabljali so jo v prehrani, pa tudi kot rastlino za mnoge tegobe. Graviola je znana zaradi mnogih znanstvenih raziskav, ki dokazujejo njeno ugodno delovanje. Rdeči brest je izjemno cenjen med prvotnimi prebivalci Amerike. Ko se lubje zmeša z vodo, se ustvari posebna sluz, ki lahko pomaga pri številnih težavah, še posebej pa pri tistih, povezanih z našim črevesjem oziroma s prebavili.

Rabarbara in sladki koren prispevata k pravilnemu delovanju prebavnega sistema. Rabarbara je prava zakladnica zdravja, saj je nadvse bogata z različnimi vitamini in minerali.

Naredite spomladansko drenažo s hkratno okrepitvijo telesa in telo ne izčrpavajte s pretiranimi detoxi. Telo vam bo hvaležno.

1.korak: DepurEssiac za drenažo in podporo imunskemu sistemu

2.korak: Nutricol za čiščenje jeter in črevesja

Pegasti badelj in še mnogo več…

Vlaknine so eno izmed najučinkovitejših sredstev za globinsko čiščenje črevesja. Vlaknine v črevesu nabreknejo in tvorijo gelu podobno snov, ki nežno čisti stene črevesja. Hkrati vplivajo tudi na čiščenje prebavil, saj nase vežejo obloge, ki se zadržujejo v črevesju dlje časa. Prehransko dopolnilo NutriCol  je zelo bogato z vlakninami in zelišči: pegasti badelj, regrat, aloje vero, klamatsko algo, ki pomagajo čistiti jetra in kri. To pa še ni vse. Izdelek vsebuje tudi probiotike, prebiotike in encime, ki omogočajo celotno regeneracijo črevesja.

Kombinacija probiotikov, prebiotikov in encimov (z izbranimi zelišči) v izdelku NutriCol je za vaše telo koristna izbira za revitalizacijo  vaše črevesne mikrobiote in globinsko čiščenje črevesja.