Facebook pixel

NutriFlor humani probiotik in prebiotik z encimi TRENUTNO NI NA ZALOGI

23,90 

podpira naravno obrambo telesa
podpora med/po terapiji z antibiotiki za obnovitev črevesne mikrobiote
tudi na popotovanjih: kot podpora pri prehrani; prebavi
in absorpciji hranil

Patentirani encimi s humanimi probiotiki in prebiotiki z vsaj 29 milijard živih probiotičnih bakterij v dnevnem odmerku.
Dokazana učinkovitost z več kot 80 študijami in objavljenimi članki.
Za njim je več kot 40 let razvoja.
Vsebuje klinično testirane seve.
Brez laktoze, glutena, kvasovk, alergenov (soje, jajc,…).

Ni na zalogi

Opis

Na podlagi uredbe v trenutno veljavni evropski zakonodaji je oglaševanje zdravilnih učinkov živil, kamor sodijo tudi prehranska dopolnila, zelo omejeno. Dodatne informacije o njihovem delovanju poiščite pri terapevtih, v strokovni literaturi in na internetu.

Izbor učinkovitih in kakovostnih sevov; Lactobacilus acidophilus DDS-1 ter ostalih kultur, ki so med seboj podpirajo in dopolnjujejo.

Prehransko dopolnilo je osnovano je na visokem odmerku probiotičnih kultur L. acidophylus, L.bulgaricus in B. bifidum. NutriFlor prehranskemu dopolnilu so dodani tudi encimi EnzyMax® ter prebiotične rastlinske sestavine (moka iz gomoljev laške repice, bogata s fruktoznimi oligosaharidi). NutriFlor ima torej trojno delovanje, saj vsebuje tako prebiotike in probiotike kot tudi encime v eni sami kapsuli.

Zdrava črevesna mikrobiota je naša prva obrambna linija pred različnimi težavami. Lactobacilus acidophilus DDS-1 dokazano preživi v kislem in bazičnem delu našega prebavnega trakta. To pomeni, da prispe vse do tankega črevesja, kjer se prilepi na črevesno steno in se razmnožuje.

Najbolje se prilagodijo človeškemu prebavnemu traktu bakterije človeškega  oz. HUMANEGA izvora (njegovi avtohtoni sevi). Raziskave potrjujejo, da so tovrstni probiotiki učinkovitejši. Človeškemu črevesju moramo dodajati to, ker je njegovo. Poskrbeti moramo za vnos tistih sevov, ki koristijo nam in jih telo prepozna kot svoje.

L.Acidofilus DDS-1 je avtohton sev HUMANEGA IZVORA oz. prvotni »prebivalec« človeškega črevesja, katerega telo prepozna kot svojega in mu zato tudi omogoči naseljevanje v črevesju in s tem tudi učinkovitost.

Če dodajamo napačne seve bakterij (pridobljene, vzgojene drugih vrst,..) ne vemo kaj dejansko v telesu naredijo…

Uporaba

  • lahko koristi med/po terapiji z antibiotiki za obnovitev črevesne mikrobiote
  • na popotovanjih
  • kot podpora pri prehrani in prebavi
  • podpira naravno obrambo telesa
  • podpira absorpcijo hranil

Probiotiki so specifični živi mikroorganizmi, ki imajo v zadostni količini pozitiven učinek na telo. Pri tem jim pomagajo prebiotiki, ki pospešujejo rast, razmnoževanje in aktivnost teh koristnih mikroorganizmov v prebavilih. Encimi pri tem omogočajo prebavo hrane in jih zato lahko telo porabi kot hranila.

NutriFlor – HUMANI probiotik – lahko stresete v kozarec z malo vode in to žvrkljate v ustih. Preden greste od doma, lahko večkrat čez dan in zvečer pred spanjem. To bo najboljša zaščita v ustne votline in s tem organizma. Pri vseh akutnih stanjih takoj v začetni fazi: zaužijte več kapsul dnevno: 3×3 ali 3×4 (lahko jih prvo žvrkljate in potem pogoltnete). Predoziranje ni možno. V večini primerov že prvi oz drugi dan težave izzvenijo.

Kakovost

Prednosti izdelka:
– Trojna formula delovanja; prebiotiki, probiotiki in prebavni encimi
– Učinek probiotika odvisen od kvalitete seva, nato pa od števila probiotičnih bakterij.
– Izbor najučinkovitejših in najbolj kakovostnih sevov; Lactobacilus Acidophilus DDS-1 ter ostalih kultur, ki so med seboj podpirajo in dopolnjujejo.
– Sev L. Acidophilus DDS-1 je doslej najbolj raziskan sev  L. Acidophilus. Za njim je več kot 40 let razvoja. Dokazana učinkovitost z več kot 80 študijami in objavljenimi članki.
– Edini med testiranimi L. Acidophilusi je dosegel vse parametre učinkovitega probiotika. Acidofilus DDS-1  dokazano preživi v kislem in bazičnem delu našega prebavnega trakta. To pomeni, da ga tudi povečana želodčna kislina ne uniči in prispe vse do tankega črevesja, kjer se prilepi na črevesno steno in razmnožuje.
Acidofilus DDS-1 je HUMANI sev oz. prvotni »prebivalec« človeškega črevesja, katerega telo prepozna kot svojega in mu omogoči naseljevanje v črevesju.

– Vsebuje klinično testirane seve, kar pomeni da je na izdelku celotna označba seva. Če je na prehranskem dopolnilu navedena samo vrsta seva Lactobacillus acidophilus, ne da bi bila poleg tudi označba seva, ki je sestavljena iz kombinacije črk in številk, to zagotovo ni sev, klinično testiran z dokazano učinkovitostjo.
– Optimalna temperatura razmnoževanja za seve DDS-1 je 37° C – temperatura našega telesa, za razliko od drugih termofilnih sevov, ki potrebujejo temperaturo okolja okoli 44° C.
– Številčnost probiotikov dovolj velika (v milijardah celic – 109).
– Brez laktoze, glutena, kvasovk, alergenov (soje, jajc,…).

Več informacij

NAVODILA ZA UPORABO:
Priporočeni dnevni odmerek: 2-3 kapsule, med obrokom.
Postopno odmerjanje: Svetujemo vam, da z uživanjem kapsul pričnete postopoma. Prvi dan zaužijte 1 kapsulo, nato če ste imeli malo začetnih nevšečnosti (prebavne motnje, napenjanje ip.) postopoma povečujte število kapsul vsak dan po eno, da zaužijete 3 kapsule na dan (3×1) oz. predpisano količino. S to količino nadaljujete vsak dan, dokler trajajo težave oziroma po dogovoru.

Prah iz kapsule NutriFlor si lahko zmešate z malo tekočine in to žvrkljate v ustih. Vedno preden greste od doma in tudi večkrat čez dan ter zvečer pred spanjem. S tem naredite dobro zaščito v ustni votlini: preprečite okužbe, podprete prebavni trakt, zaščitite pljuča ip

Težave z uživanjem kapsul: V primeru težav z uživanjem kapsul, lahko njihovo vsebino zmešate s hladno tekočino, ter zaužijete mešanico med jedjo.
Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pri naravnih produktih so vsi podatki podvrženi običajnim nihanjem. Zaradi celuloznega ovoja kapsule primerno tudi za vegetarijance. O tveganju oz nezaželenih učinkih se lahko posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE:
Priporočamo, da izdelek hranite v hladilniku!

Mnenja strank

Članki v povezavi z izdelkom

Merila za izbiro dobrega probiotika
Avtohtoni bakterijski sevi za vse težave
Prekomerna uporaba antibiotikov