Facebook pixel

Terapija z Bio toploto – Bio Spectrum

Človeško telo je naravni vir energije, ta energija pa je povezana s temperaturo kože. Spekter frekvenc, ki jih oddaja človeško telo pokriva široko območje, do polja mikrovalov, z zelo šibkimi signali na skrajnih koncih spektra. V okviru naprave BIO Spectrum Medicine (BSM) je energetsko področje tisto, ki nas najbolj zanima.
Na osnovi porazdelitve frekvenčnega spektra človeškega telesa so izdelali napravo BSM. Pomembna značilnost naprave BSM je njena sposobnost, da simulira krivulje frekvence sevanja energije, ki jih oddaja zdravo človeško telo, oziroma spekter bio-frekvenc človeškega telesa.
Tehnologija naprave BIO Spectrum Medicine (BSM) je tehnika stimuliranja spektra bioloških frekvenc, ki s fizikalnim učinkom elektromagnetnih valov ohranja ravnovesje funkcij v človeškem telesu. Glede na to, da naprava BSM simulira fiziološke pojave, ki so zelo podobni tistim, ki se dejansko dogajajo v naravi, se lahko smatra, da je terapija z uporabo naprave BSM enaka neki obliki naravne terapije.
Naprava simulira in oddaja konstantne in zdrave biofrekvence, ki so podobne zdravim človeškim (biospekter) frekvencam. Na ta način se vzpostavi tako imenovan efekt bioresonance, ki omogoča procese samozdravljenja. Značilnost obolelih človeških celic je v tem, da izgubijo svojo lastno frekvenco, kar privede do obolenja celic in organov. Dolgotrajna izguba osnovne lastne frekvence povzroča okvare, odmiranje ali deformacije celic.
Naprava BIO Spectrum Medicine (BSM) učinkovito izboljša krvni obtok, regulira živčni sistem, izboljša delovanje imunskega sistema ter učinkovito regulira mehanizme biološkega odgovora organizma. Uporaba naprave torej ni usmerjena le v odpravljanje bolezni. Velika pridobitev BSM naprave je v tem, da zelo pozitivno deluje na stres, depresije in ostale psihične vzroke, ki velikokrat kvarno vplivajo na naše zdravje. Opravlja tudi pomembno funkcijo pri ohranjanju ter izboljšanju splošnega zdravstvenega stanja človeškega telesa. Raziskave, ki so bile izvedene na številnih kliničnih primerih, tako na Kitajskem kot drugod, so pokazale, da ima naprava BSM ugoden vpliv na različne bolezni, in sicer predvsem na tiste bolezni z značajem vnetja. Naprava pa je učinkovita tudi pri lajšanju bolečin, pri izboljšanju krvnega obtoka, ugodno vpliva na celjenje ran in vse to brez stranskih učinkov.
Zaradi te značilnosti je tako BSM naprava, ki omogoča celovit proces samozdravljenja. Klasični biokemični preparati delujejo tako, da odpravijo simptome, ne pa vzrokov obolenj. Zahvaljujoč načinu delovanja BSM ne povzroča škodljivih stranskih učinkov in kontraindikacij.
Bio-Spectrum napravo lahko uporabljamo brez težav tudi tam kjer obstajajo jasne kontraindikacije pri uporabi običajnih iradiacijskih terapij in/ali drugih vrst fizikalnih terapij.
Napravo BSM lahko uporabljamo na dva načina. Prvi predvideva terapijo neposredno na obolelem predelu, drugi način pa na specifičnih akupunkturnih točkah. Dokazano je, da imata oba načina bistvene pozitivne učinke.

TERAPIJA OBOLENJ

Izčrpanost po športnih aktivnostih
Artritis
Bronhialna astma
Vnetje in erozija materničnega vratu
Zaprtje – diareja
Preventiva za starejše
Preventiva za moške
Preventia za otroke
Preventiva za ženske
Sladkorna bolezen
Boleča menstruacija
Prebavne težave v otroštvu
Izvin
Migrena
Vnetje črevesja
Vnetje žrela
Turi – gnojni mehurčki – karbunklji
Vnetje dlesni
Herpes zoster
Urinarne infekcije
Vnetje spolovil
Prenizek ali previsok krvni tlak
Premajhna oz. čezmerna proizvodnja ščitničnih hormonov
Bolečine v hrbtu
Vnetje dojk
Nevrodermitis
Živčna slabost
Vnetje lopatično – nadlahtnega sklepa
Vnetje prostate
Običajen prehlad
Celjenje ran
Opekline
Klimakterijski sindrom
Vnetje sinusov in nosne votline
Gastroduodenalni ulkus – vnetje želodčne sluznice
Brazgotine

REZULTATI DOSEŽENI Z NAPRAVO BSM

• Terapija z BSM zaradi lumbaga (hrbtne bolečine v križu), trdega vratu, izvina gležnja: 240 pacientov
– Klinični rezultati: popolno izboljšanje 91,7%
• Terapija z BSM zaradi različnih obolenj: revmatoidni artritis, travme, bolečine in otrdelost v mišicah, površinsko vnetje živcev, kronična obolenja želodčne sluznice, glavobol, trd vrat: 200 pacientov
– Klinični rezultati: Stopnja odgovora (popolno ali delno izboljšanje) 92%