Facebook pixel

Zdravo hujšanje s pomočjo zelene »super hrane« in encimov, ki razgrajujejo maščobe, sladkor,…

Ni vseeno kakšna živila uporabljamo

Če so naši krožniki večinoma napolnjeni s »prazno hrano«, nam kronično primanjkuje pomembnih hranilnih snovi in to za sabo potegne vrsto zdravstvenih težav,  tudi težave z debelostjo. S »prazno hrano« ne moremo potešiti lakote, ker z njo enostavno ne dobimo vseh pomembnih hranil (vitaminov, mineralog, AK, MK,…) ki jih telo nujno potrebuje za dobro vsakodnevno delovanje. Temu rečejo tudi »Give me more« sindrom – ko jemo in jemo, smo prepogosto lačni, ker ne moremo potešiti lakote s prazno hrano, revno s hranili!

Super hrana – vaša pomoč pri ohranjanju vitalnosti

Klamatska alga KlamathRW®maxizboljša presnovo in nahrani organizem z vsemi pomembnimi hranili.  Vsebuje preko 100 hranil; celoten spekter 14 vitaminov, 60 mineralov in ostalih posebnih molekul, ki so pri ohranjanju dobrega zdravja neprecenljive. Klamath RW®max  so tako odličen dodatek pri vseh vrstah diet ter pri uravnavanju telesne teže, saj zmanjšujejo občutek lakote. Klamatsko algo se uvršča med visoko kvalitetno »hrano«, saj vsebuje 60−70 % lahko prebavljivih proteinov (2x več kot soja, 3x več kot goveje meso, ribe in jajca).

– podpora pri hujšanju, pri dietah in postih
– podpora pri prenajedanju in nepravi hrani (junk food, snack food)
– pri uravnavi telesne težezmanjšujejo občutek lakote
– za podporo prebavnemu traktu

S študijami dokazana učinkovitost Klamath RW®max

Klamatska alga Klamath RW®maxdokazano pomaga uravnavati preveliko količino sladkorja v krvi in razgradnjo beljakovin, kar vpliva na preprečevanje čezmerne telesne teže in sladkorno bolezen.Klamatska alga je zato pomembno prehransko dopolnilo pri glikemiji in debelosti, med drugim tudi zaradi vsebnosti mineralov, kot sta krom in vanadij, ki uravnavata sladkor v krvi. Študija prestižne harvardske medicinske fakultete je pokazala, da Klamath RW®maxnormalizira presnovo maščobnih kislin in hkratizmanjšuje pojav povečanja slabega holesterola in trigliceridov.

Prečistite in razstrupite svoje telo

Klamatska alga Klamath RW®maxspodbuja tudi razkisanje in razstrupljanje organizma, saj deluje alkalno, kar pomeni, da pripomore k uravnavanju pH v telesu in s tem omogoča povečano čiščenje toksinov iz telesa.

Klamatske alge so zelo bogate s klorofilom, kateri deluje kot močan naravni prečiščevalec ( čisti strupe iz telesa). Klorofil krepi tudi črevesje, izboljša peristaltično gibanje in odpravlja zaprtost.

Dobra prebava in presnova nujna v boju proti debelosti

Dobro prehransko dopolnilo, bogato z naravnimi in učinkovitimi prebavnimi encimiomogoča boljšo prebavo in presnovo hrane. Prebavni encimi, ki jih ponavadi s pripravljanjem hrane (kuhanje, zamrzovanje, konzerviranje) uničujemo, pomagajo telesu razgrajevati maščobe, ogljikove hidrate, proteine, sladkor in vlaknine. Zato lahko z dodajanjem le-teh organizmu zagotovimo normalen proces prebavljanja in s tem razbremenitev želodca in slinavke. Kombinacija prebavnih encimov nam ne samo olajša in uredi prebavo, temveč pomaga ohranjati tudi vsesplošno dobro počutje. Encimi, ki jih vsebuje izdelek NutriZym vsebuje popoln spekter encimov, ki jih telo potrebuje za vitalnost in zdravje.

Paket za uravnavanje telesne teže vsebuje:

Veliko pakiranje: Klamatska alga NutriMax + Encimi NutriZym60 kapsul

Malo pakiranje: Klamatska alga Klamath60 + Encimi NutriZym60 kapsul

Kako hitro in učinkovito popraviti tonus kože  pri hujšanju in odpraviti pomarančasto kožo
Pri hujšanju priporočamo, da preprečite razvlečeno in obremenjeno kožno tkivo, ki lahko ostane po hujšanju. Za vračanje tonusa  priporočamo naravno kremo Body Fit.

Veliko »komercialnih krem« proti celulitu, za lifting kože vsebuje nenaravne sestavine, zato pozor! 60 odstotkov sestavin, ki so v kozmetiki, konča tudi v telesu, zato pazite s čim jo hranite.

Katere naravne učinkovine so za tonus kože in pri celulitu najučinkovitejše?

Preslica je bogata s silicijem. Za silicij pa je znano, da odpravlja celulit, ker sproži mikrocirkulacijo. V njivski preslici je tudi veliko anorganskih snovi, kalcijevih, kalijevih in natrijevih soli, železa, mangana in magnezija ter magnezijevega, aluminijevega in kalijevega klorida. Krema Body Fit kožo torej tudi stimulira in oskrbi z dragocenimi minerali in vitalnimi snovmi.

Bršljan pospešeno odstranjuje odpadne snovi pri celulitu in tekočine pri oteklinah. V kozmetiki se izvlečki bršljana uporabljajo zaradi lastnosti, ki kožo čistijo, napenjajo in krepijo.

Grenivka spodbuja metabolizem in iz telesa odvaja toksine, zato njeno eterično olje deluje zelo uspešno proti celulitu. Še eno nepogrešljivo eterično olje pri celulitu je eterično olje limonske trave. Izmed vseh olj prav to kožo najbolje napne in jo tonificira

Body Fit – učinkovita, varna in popolnoma naravna krema

Glavne sestavine kreme Venobis Body Fit so bršljan, preslica, eterično olje limonske trave, grenivke in limone. Krema kožo napenja – ji vračajo tonus, pospešuje prekrvitev kože in preprečuje oziroma odpravlja povrhnje žilice. Krema je učinkovita pomoč za limfni sistem, zato izboljša tonus kože in pomaga tudi proti celulitu. Energijska krema Body Fit na naraven način omili neprijetne spremembe na koži in vidno izboljšuje njen videz. Poleg tega občutljivo kožo izdatno oskrbi z vlago in z visoko učinkovitimi naravnimi snovmi.

Kako kremo Body Fit uporabljati?

Na problematična mesta (stegna, boke, trebuh in zadnjico) nanesite zadostno količino kreme in jo nalahno vtrite v kožo. Z vtiranjem oz. masažo prizadetih delov se učinek še poveča. Še hitrejši učinek pa boste dosegli z bodywrappingom!

Bodywrapping je oblika tretmaja proti celulitu, kjer v kožo vtrete kremo Body Fit z aktivnimi učinkovinami najboljšimi pri celulitu. Nato namazan predel zavijete v folijo. Pustite delovati 60 do 90 minut. Po tem času plastično folijo odstranite ter sperite kremo s toplo vodo. Koža po nanosu po navadi za kratek čas pordeči. Po zgoraj opisanem postopku je priporočljivo, da kožo ponovno namažete s kremo Body Fit in kremo pustite na koži, brez izpiranja.
Pod folijo se telo začne segrevati, spodbuja se krvni obtok, odpirajo se kožne pore. Aktivne učinkovine spodbujajo kroženje limfe, kar bistveno izboljša stanje kože.

Vsekakor pa ob procesu uravnavanja telesne teže ne pozabimo tudi na zdrav življenjski slog z več gibanja, ustrezno in uravnovešeno prehrano in uživanje zadostne količine vode s himalajsko soljo!

Poskusite!

In zadovoljni boste!