Facebook pixel

Spomladanska utrujenost

Prvi zvončki že naznanjajo pomlad. Ste tudi vi eden izmed tistih, ki občuti spomladansko utrujenost, pomanjkanje energije? Pri tem si lahko pomagate na naraven način.

Gotovo veste kakšni so občutki zaljubljenosti, sreče, veselja,…? Bi želeli, da so ti občutki redni spremljevalec vašega življenja? Poizkusite klamatske alge. Delujejo!

Klamatske alge predstavljajo najbogatejši rastlinski vir feniletilamina (PEA),  endogene molekule, ki vsakodnevno nastaja v našem organizmu, še posebej takrat ko smo zaljubljeni, srečni. Prof. Sabelli iz Chicaga, ki se je dolgo posvečal raziskavi  PEA, je pogosto ugotavljal, da sprejem  PEA znatno izboljša motnje razpoloženja. Razne druge raziskave potrjujejo vpliv PEA na razpoloženje.

Proti utrujenosti,
za večjo delovno storilnost,
za povrnitev moči po bolezni,
za boljše razpoloženje,…

Izdelki Klamin vsebujejo skoncentrirano količino feniletilamina ter veliko ostalih hranil, ki so za pravilno delovanje živčnega sistema in razpoloženje zelo pomembni: vitamin B1, B3, folno kislino, B12, saj prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,  k delovanju živčnega sistema, k umskim zmogljivostim,… Vsebujejo tudi železo – mineral energije in življenjske moči.

Priporočamo jih tudi pri učenju (dijaki, študentje), povečanih psihičnih obremenitvah (menedžerji), utrujenosti (športnik, starostniki, fizični delavci,..), povečanem stresu, nihanju razpoloženj; vsem, ki bi si radi dvignili razpoloženje, mentalno energijo, jasnost in vedrino.

Klamatske alge Klamin so edina do zdaj znana “hrana”, ki vsebujejo zadostne količine feniletilamina.

Naučite se prisluhniti svojemu telesu, ki vam ima veliko povedati. Utrujenost je le eden izmed opozorilnih znakov, ki vas nagovarja, da se ustavite tukaj in sedaj. Naberite si obilo novih moči. Tudi s pomočjo Klamina.