Facebook pixel
Akcija!

Paket KARPALNI KANAL 1

65,69 

Paket vsebuje vse kar potrebujete za regeneracijo gibalnega sistema.

Opis

Paket vsebuje naslednje izdelke:

  • TrinkMoor 500ml
  • Moor Packung natur 600g
  • Klamatska alga AFA 120 tablet

Trinkmoor napitek iz šote 500ml

Sestavine:  voda, šota

Šota naravno vsebuje huminsko kislino.

Priporočen dnevni odmerek (=20ml) vsebuje 33,32mg huminske kisline. Odrasli – 10 ml šotnega napitka 2 x dnevno razredčenega z 1/8l vode, soka, po zajtrku in popoldan. Vse izdelke SonnenMoor je med seboj možno kombinirati.

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka ne smemo prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Izdelka ne izpostavljajte sončni svetlobi.

Šota je naravna, organska snov. Glede na pokrajine in podnebja, kjer jo pridobivajo vsebuje različno vsebnost naravnih organskih snovi. Šota oz močvirsko blato, ki prihaja iz Leopoldskrone (v okolici Salzburga), vsebuje visoko koncentracijo huminskih kislin – med vsemi dostopnimi evropskimi blati na tržišču najvišjo. Zato se jo lahko uporablja tudi za notranjo uporabo – za uživanje, pa tudi za zunanjo uporabo – obloge, kopeli…
To območje velja za najbolj terapevtsko učinkovito močvirje v Evropi.

Huminska kislina se uporablja tudi za:
– razstrupljanje,
– izboljševanje cirkulacije,
– dvig imunskega sistema,
– zmanjšanje vnetij (urološke težave, prebavila, Mb. Chron, sklepi…)
– dobrodejno delovanje dihal in vseh notranjih organov.

Moor Packung Natur naravna šota za obloge

Z njo se izvajajo tako imenovane fango obloge za posamezne dele telesa.

OBLOGE s huminsko kislino se priporočajo predvsem pri nastalih degenerativnih spremembah gibalnega sistema:
– pri bolečinah v hrbtenici, križu, sklepih
– pri mišičnih bolečinah, išjasu
– pri kroničnem revmatizmu, osteoporozi
– za zmanjšanje oteklin.

Sestavine:  voda, šota

Način uporabe: Lahko se uporablja hladni ali topli namaz šote.

Toplotna obdelava: pred uporabo segrejte na 40°C do max. 43°C.

Hladna obdelava: hladite v hladilniku. Pripravek v debelini 2 do 3 mm nanesite neposredno na predele telesa in jo prekrite s folijo. Šoto pustite delovati 20 do 30 minut. Nato jo temeljito izperite.

Opozorilo: Po odprtju shranjujte dobro zaprto na hladnem. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne uporabljati pri otrocih mlajših od 6 let. Zaščitite pred mrazom in vročino! Samo za zunanjo uporabo!

Klamatska alga AFA

Bogat vir naravnega B kompleksom, kateri pomaga pri regeneraciji živčevja. Najbogatejše hranilo na planetu, nadvse bogato z vitamini, minerali in ostalimi hranili v uravnoteženih razmerjih – vsebuje več kot 100 hranil v biološko aktivni obliki, zato je popoln multivitaminski izdelek.

Sestavine: AFA alge v prahu* (Aphanizomenon Flos Aquae)

*iz kontrolirane ekološke pridelave.

Priporočen dnevni odmerek (=6 tablet) vsebuje 1500 mg AFA alge v prahu

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Pokrov vedno tesno zapreti. Ni primerno za nosečnice, doječe matere in tiste z avtoimunsko boleznijo.

Če uživate antikoagulante ali zdravila proti bolečinam, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Način uporabe: Do 6 tablet dnevno z zadostno količino tekočine. Pol ure pred obrokom. Samo pogoltnite.

Neto količina: 120 tablet = 30 g

Navodila za uživanje klamatskih alg

Klamatska alga je koncentrirana hrana. Ker organizem močno razstruplja, priporočamo postopno uživanje (glej navodila), zato da telo ne prične prehitro izločati odpadnih snovi skozi kožo. To imenujemo ‘čistilna kriza oz reakcija’ in je koristna za telo ni pa vedno prijetna. Lahko se kaže kot alergijske reakcije, izpuščaji, prebavne motnje…  Zato upoštevajte navodila oz zmanjšajte doziranje za  nekaj časa, če se opazite tako reakcije, ki pa niso kontraindikacije oz. nas pokličite.

Svetujemo vam, da z uživanjem pričnete postopoma. Prvi dan zaužijte 1 tableto, nato postopoma povečujte število tabletvsak dan po eno, da v 10 dneh zaužijete 6 tablet na dan (3×2) oz. priporočeno količino. S to količino nadaljujete vsak dan. Prvih 10 dni tablete jemljite med jedjo, kasneje lahko med obroki. Terapija naj traja vsaj 3 mesece ali dokler trajajo težave oz. po dogovoru. Priporočamo vsakodnevno uživanje.


EDINE ALGE, KI NISO GOJENE
 IN SE JIH NE DA GOJITI, V NARAVI ‘DIVJE’ RASTOČE
EKOLOŠKA KAKOVOST – Ekološki certifikat za skrbno pridelavo in predelavo
NAJVIŠJI STANDARDI KAKOVOSTI
HOLISTIČNO DELOVANJE – sinergija med hranili
MOČAN ENERGIJSKI IN VIBRACIJSKI POTENCIAL
ZNANSTVENO PODPRT Z MNOGIMI ŠTUDIJAMI
BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – ZA VEGETARIJANCE IN VEGANE
BREZ ŠKODLJIVIH POMOŽNIH SNOVI, SLADKORJA, SLADIL, KONZERVANSOV
BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE, BREZ ALERGENOV

Alga ni gojena, raste divje (samoniklo) v jezeru Upper Klamath, v neokrnjenem okolju narodnega parka Cascade Mountains v ameriški zvezni državi Oregon. Jezero Klamath leži ob vznožju vulkanske gore. Nenehno dotekanje vode iz te najviše ležeče vulkanske gore zagotavlja jezeru Klamath edinstven vir čiste, z minerali obogatene vode iz katere klamatske alge črpajo hranila. Na drugi strani jezera pa daje algam zelo visoko energijsko vrednost »sveta gora«, ki leži v bližini.

Bogat vir naravnega vitamina B12 ter drugih hranil (14 vitaminov, 30 mineralov, 20 aminokislin, omega3, 6…). Klamatska alga vsebuje tudi minerale v sledovih. Vsebuje več kot 100 hranil v biološko aktivni obliki, zato je najpopolnejši multivitaminski izdelek.

Je odlična prehranska podpora pri vsakodnevnih psihofizičnih obremenitvah. Za razliko od drugih mikroalg in sintetičnih izvlečkov se hranila v klamatski algi v telesu popolnoma absorbirajo, kar pomeni, da omogoča 100 odstotni izkoristek vitaminov in mineralov ter ostalih hranil.

Klamatska alga je nadvse bogata z vitamini, minerali in ostalimi hranili v uravnoteženih razmerjih. Vsebuje veliko število biološko aktivnih snovi (AFA-fikocianin, feniletilamin, imunon, aminokisline podobne mikrosporinu (MAAs), AFA- fitokrom, …), ki imajo pozitiven učinek na človeški organizem.

Priporoča se jih za aktivacijo T celi ubijalk.

Do sedaj so klamatske alge edina znana hrana, ki vsebujejo največje količine feniletilamina (PEA). Feniletilamin (PEA) je sicer endogena molekula, ki jo proizvajajo naši možgani in jo znanstveniki imenujejo “hormon sreče”, saj nastaja v velikih količinah, kadar smo zaljubljeni in/ali srečni.

Uporaba

KlamathRWmax® klamatske alge so idealna podpora prehrani za otroke, mladino, odrasle, bolnike, starejše ljudi in tudi nosečnice.

Alga med drugim vsebuje tudi
vitamin A, ki ima vlogo pri presnovi železa, ohranja zdrave sluznice in kožo, ima vlogo pri ohranjanju vida ter pri delovanju imunskega sistema.
Vitamin B1 oz. tiamin prispeva k sproščanju energije pri presnovi, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju ter ima vlogo pri delovanju srca.
Vitamin B3 oz. niacin prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,  k delovanju živčnega sistema, k ohranjanju zdravih sluznic ter zdrave kože.
Vitamin B5 oz. pantotenska kislina prispeva k umskim zmogljivostim, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov.
Vitamin B9 ali folna kislina prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo, prispeva k sintezi aminokislin, k nastajanju krvi, k presnovi homocisteina.
Vitamin B12 ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, vlogo pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi in k ohranjanju zdravih kosti.
Mineral fluorid prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.
Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, vlogo pri prenosu kisika v telesu, vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Molibden ima vlogo pri presnovi aminokislin, ki vsebujejo žveplo.
Jod prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju žičnega sistema, prispeva k ohranjanju zdrave kože, ima vlogo pri nastajanju ščitničnih hormonov in normalnemu delovanju ščitnice.

Klamatske alge spadajo med sladkovodne alge, ki se razlikujejo od morskih po majhni koncentraciji organsko vezanega joda, zato pri zaužitju priporočene dnevne količine klamatske alge ni nevarnosti, da bi presegli varno mejo za vnos joda, zato lahko klamatsko algo uživajo tudi osebe, ki imajo težave z delovanjem ščitnice.

Paket KARPALNI KANAL 1
65,69