Facebook pixel
Akcija!

Paket DETOKS

74,88 

Paket vsebuje vse kar potrebujete za čiščenje telesa – detoks.

Opis

Paket vsebuje naslednje izdelke:

  • Trinkkur SO GUT WIE NEU® tekoči zeliščni izvleček s šoto 500ml
  • Moor zum Baden Natur naravna šota za kopel 1000ml

  • Havajska spirulina 250 tablet

Priporočamo, da detoks kuro izvajate 20 dni zapored, po potrebi lahko tudi 2x po 20 dni, enkrat ali dvakrat na leto (po potrebi lahko tudi večkrat oz dlje časa; npr. po uživanju zdravil, določenih zdr. težavah, odstranjevanju amalgamskih zalivk, …)

Trinkkur SO GUT WIE NEU® napitek z zelišči in šoto

Vsebuje izbrana zelišča in šoto, ki so eni izmed najstarejših naravnih zelišč v Evropi, ki pomagajo pri razstrupljanju telesa.

Sestavine:  vodni izvleček 9,13 % zelišč/listi breze,  korenina regrata, zel regrata, cvetovi marjetic, zel koprive, brinove jagode, rožmarin, korenina sladkega korena, plod komarčka, zel zlate rozge, plod jerebike, orehovi listi, artičoka, rman, divji česen) 5 % šote/vode in šota), acerola v prahu

Priporočen dnevni odmerek (=12,5ml ) vsebuje 2,28g zeliščnih izvlečkov in 1,25ml napitka iz šote. Odrasli – 12,5ml zeliščnega izvlečka 2 x dnevno razredčenega z 200 -250ml vode v pripravljeni steklenici in ga pijete po požirkih. Pred uporabo dobro pretresite.

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka ne smemo prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Izdelek hraniti v hladnem in suhem prostoru, po odprtju dobro zaprto shranjujte v hladilniku in porabite v 30 dneh.

Moor zum Baden Natur naravna šota za kopel

K izločanju toksinov skozi kožo pripomore tudi šotna kopel. Šota naravno vsebuje poleg izjemne huminske kisline tudi kalcij, kalij, magnezij, krom, železo, baker, molibden, selen, cink. Kopel odlično dopolnjuje tretmaje z notranjim razstrupljanjem

1000 ml zadostuje za 4 kopeli celega telesa oz 8 sedečih kopeli oz 16 kopeli rok/nog

Sestavine:  šota, voda

Naravna šota vsebuje: kalcij, železo, magnezij, kalij, baker cink, krom, molibden.  Organske snovi v suhi masi: 98,81%, anorganske snovi: 1,19%. Skupna količina huminske kisline v suhi masi: 21,3%

Način uporabe:

Celotna kopel:  V kopalno kad natočite vodo temperature 32-36°. Vlijte 250ml  izdelka in dobro premešajte. Sedeča kopel: Vlijte 125ml izdelka. Kopel rok/nog: Vlijte 62,5ml izdelka.

Kopajte se 15 do 20 minut. Izperite se z vodo in se nežno osušite. Nato 20 minut počivajte in veliko pijte.

Opozorilo: Pred uporabo dobro pretresite. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne uporabljati pri otrocih mlajših od 6 let. Ne sme priti v stik z očmi ali sluznicami. Zaščitite pred mrazom in vročino! Samo za zunanjo uporabo! Šotno kopel  ne uporabljajte  več kot 2 x na teden. 8-10 zaporednih kopeli se priporoča za optimalen učinek. Šotna kopel kot čisti naravni izdelki ne vpliva na okolje. Po uporabi kopalno kad dobro sperite. V odpadni vodi ni ostankov.

Havajska spirulina

Vsebuje predvsem veliko klorofila, ki je pomembna snov pri razstrupljanju.

Sestavine: 99 % havajske spiruline v prahu, 1% sredstva proti strjevanju: E 551 silicijev dioksid.
Priporočen dnevni odmerek (=8 tablet) vsebuje 3960 mg Havajske spiruline v prahu.Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Pokrov vedno tesno zapreti.

Način uporabe: Do 8 tablet dnevno z zadostno količino tekočine. Pol ure pred obrokom.

Neto količina: 250 tablet po 500 mg = 125 g

 

Paket DETOKS
74,88