Facebook pixel
Akcija!

Paket JETRA MINI

58,68 

Paket vsebuje izbrano kombinacijo za podporo jetrom.

Opis

Paket vsebuje naslednje izdelke:

  • TrinkMoor 500ml
  • Lemison 800ml

Trinkmoor napitek iz šote 500ml

Sestavine:  voda, šota

Šota naravno vsebuje huminsko kislino.

Priporočen dnevni odmerek (=20ml) vsebuje 33,32mg huminske kisline. Odrasli – 10 ml šotnega napitka 2 x dnevno razredčenega z 1/8l vode, soka, po zajtrku in popoldan. Vse izdelke SonnenMoor je med seboj možno kombinirati.

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka ne smemo prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Izdelka ne izpostavljajte sončni svetlobi.

Lemison

Sestavine: 87% vode, 13% rastlinskih izvlečkov / korenina regrata, zdravilne lakote,korenika kolmeža, listi regrata, bršljanasta grenkuljica, rman, plod kumine, gosji petoprstnik, korenina sladkega korena, brinove jagode, divji slez ali slezenovec, cvetovi ognjiča.

Priporočen dnevni odmerek (=50ml) vsebuje 6,5g zeliščnih izvlečkov. Odrasli- 25 ml izvlečka 2 x dnevno nerazredčenega ali z vodo, sokom po zajtrku in popoldan – ne po 19.uri. Vse izdelke SonnenMoor je med seboj možno kombinirati.

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka ne smemo prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Izdelek hraniti v suhem in hladnem prostoru, po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 4 dneh.

Neto količina: 800ml (8 x 100 ml zadostuje za 16 dni)

 

Šota je naravna, organska snov. Glede na pokrajine in podnebja, kjer jo pridobivajo vsebuje različno vsebnost naravnih organskih snovi. Šota oz močvirsko blato, ki prihaja iz Leopoldskrone (v okolici Salzburga), vsebuje visoko koncentracijo huminskih kislin – med vsemi dostopnimi evropskimi blati na tržišču najvišjo. Zato se jo lahko uporablja tudi za notranjo uporabo – za uživanje, pa tudi za zunanjo uporabo – obloge, kopeli…
To območje velja za najbolj terapevtsko učinkovito močvirje v Evropi.

Ta šota vsebuje tudi različne rastlinske estrogene – naravne rastlinske ženske hormone, s sposobnostjo prodiranja v telo, posebej zato se priporoča:
– za vse ženske, še posebej pred menopavzo, med njo in po njej
– pri vseh “ženskih” težavah

Huminska kislina pa se uporablja tudi za:
– razstrupljanje,
– izboljševanje cirkulacije,
– dvig imunskega sistema,
– zmanjšanje vnetij (urološke težave, prebavila, Mb. Chron,…)
– dobrodejno delovanje dihal in vseh notranjih organov.

 

Paket JETRA MINI
58,68