Facebook pixel

Klamatska alga Klamin® kapljice (50ml) TRENUTNO NI NA ZALOGI

18,90 

Dvig in stabilizacija razpoloženja, učinkovitosti in energije.
Izboljšanje koncentracije, pozornosti, zbranosti.
Pomoč pri učenju in umskih naporih.
Za ‘aktivne’ možgane.

Hitra absorpcija, hiter učinek – podjezična uporaba.
Vsebuje feniletilamin – naravni »hormon sreče« iz klamatske alge RWmax
Vsebuje številne hranilne snovi, ki imajo vlogo pri normalnem delovanju živčnega sistema.

Ni na zalogi

Šifra: klamatska-alga-možgani-živčevje Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Na podlagi uredbe v trenutno veljavni evropski zakonodaji je oglaševanje zdravilnih učinkov živil, kamor sodijo tudi prehranska dopolnila, zelo omejeno. Dodatne informacije o njihovem delovanju poiščite pri terapevtih, v strokovni literaturi in na internetu.

Prehransko dopolnilo Klamin® kapljice vsebujejo Klamin®, patentiran izvleček iz klamatske alge in izvleček iz grenivke. Klamin® vsebuje številne hranilne snovi, ki imajo vlogo pri normalnem delovanju živčnega sistema: vitamin B1, B3, B9 (folno kislino), B12, železo. Vsebuje tudi širok spekter karotenov (15), obe obliki vitamina A in ksantofile: kantaksantin, lutein, zeaksantin, likopen in astaksantin, ki imajo številne zaščitne lastnosti. Poleg tega vsebuje tudi veliko količino klorofila, ki je močan antioksidant, mineralov, na primer vanadij ter železa, ki je mineral energije in življenjske moči.

Klamin® poleg hranil vsebuje tudi visok odstotek feniletilamina (PEA). PEA je endogena molekula, ki jo proizvajajo naši možgani in jo znanstveniki imenujejo hormon sreče saj nastaja v velikih količinah, kadar smo zaljubljeni in/ali srečni.

Izvleček grenivke v kapljicah Klamin® ne zagotavlja samo tradicionalnih hranil (ogljikovi hidrati, beljakovine, vitamini, minerali), ampak tudi fitokemikalije, kot so flavonoidi.

Uporaba

Izdelek Klamin® kapljice priporočamo za:

  • dvig in stabilizacijo razpoloženja, učinkovitosti in energije
  • izboljšanje koncentracije, pozornosti, zbranosti,
  • pomoč pri učenju in umskih naporih

Brez stranskih učinkov. Ne povzroča odvisnosti oziroma tolerance.

Sestavine

Rastlinski glicerin, prečiščena voda, Klamin® – izvleček iz klamatskih mikroalg (Aphanizomenon flos aquae), izvleček semen in sadeža grenivke (Citrus grandis, Citrus  paradisi MacFayden (40 % naringina), naravna aroma jagode, konzervans: kalijev sorbat, eterično olje mete (Mentha Piperita)

Količina sestavin/vsebnost zelišč                    100 ml     3ml
Izvleček iz klamatskih mikroalg: Klamin®      2,5 g       75 mg
Izvleček iz grenivke                                            1,0 g       30 mg
od katerega naringin                                         0,4 g       12 mg

Kakovost

Izdelek Klamin kapljice vsebuje izvlečke najbolj kakovostnih – patentiranih sestavin.

Izdelek ne vsebuje glutena.

Mnenja strank

Ko grem na daljšo pot – še posebej če je to ponoči, si vzamem s sabo kapljice KlaMax ( ali Klamin), da me ohranjajo budnega in da hitro dobim energijo. Večkrat si jih nakapam pod jezik in deluje!
Markus

Navodila za uporabo

Priporočeni dnevni odmerek: 1 ml, 2 do 3-krat dnevno pod jezik, počakajte približno 30 sekund, preden pogoltnete.

Odmerjanje: Svetujemo vam, da 1 ml raztopite v nekoliko vode ali nakapajte neposredno pod jezik 2–3 krat dnevno. Pred uporabo pretresite. Enota 1 ml je označena na cevki kapalke.

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. O tveganju oz nezaželenih učinkih se lahko posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE:

Hraniti na hladnem in suhem prostoru. Izdelek po odprtju hranite v hladilniku. Izdelek je narejen iz naravnih sestavin, zato je prisotnost usedline običajna in ne pomeni pokvarjenega ali neuporabnega izdelka.

Dodatne informacije

Rok trajanja

Običajen, Krajši rok uporabe 7/2021

Morda vam bo prav tako všeč…