Facebook pixel

Dermax kapsule za zdravo in lepo kožo TRENUTNO NI NA ZALOGI

23,90 

Priporočamo pri kožnih težavah.

Specifično izbrana mešanica petih naravnih učinkovin; probiotikov, encimov, zelišč in klamatske alge RWmax
Za zdravo kožo je koristna podpora prebavnega trakta. To pomeni od znotraj navzven.
Priporočamo kombinacijo s kremo Dermax.

Ni na zalogi

Opis

Če je(bo) prehranskemu dopolnilu potekel rok uporabe je ob pravilnem shranjevanju običajno uporaben še po tem, ko mu je potekel rok trajanja. V najslabšem primeru lahko aktivne sestavine v prehranskih dopolnilih sčasoma izgubljajo le svojo moč, zaradi česar se lahko nekoliko zmanjšuje učinkovitost. Takšno živilo je lahko po zakonodaji naprodaj tudi po datumu (»uporabno najmanj do«), z jasno, vidno in nedvoumno označbo, da je izdelku rok minimalne uporabnosti že potekel.

Če želimo zdravo kožo je koristna podpora normalno delovanje črevesne flore, saj je povezava med kožo in črevesjem zelo močna. Za lepo in zdravo kožo je pomembno redno praznjenje črevesja oz redna ter dobra prebava. Če tega ni, če blato zastaja v črevesju, želi telo nastale strupe izločiti in to se odraža tudi na koži. Narava nas uči, da se stanje črevesja odraža tudi na koži. Za ureditev teh funkcije je zato koristna probiotična in encimska podpora. Dermax vsebuje tako encime, kot tudi probiotik L. Acidophilus DDS-1.

Dermax® prehransko dopolnilo je specifično izbrana mešanica klamatske alge Klamath RWmax, lubja drevesa barberrya, kurkume, encimov in probiotika, ki podpira fiziološko ravnovesje kože.

Klamatska alga AfaMax®
Minerali železo, cink, krom, kalcij, magnezij in baker, ki jih vsebuje klamatska alga KlamathRWmax, so prisotni v pravem razmerju, imajo veliko vlogo v regeneraciji kože. Antioksidacijske snovi v klamatski algi KlamathRWmax (betakaroten + 14 karotenoidov, itd.) ščitijo kožo pred napadi prostih radikalov. AfaMax® je patentirana formula iz klamatske alge KlamathRWmax s povečano koncentracijo AFA fikocianinov, ki imajo dokazano učinkovitost in še poveča učinkovitost izdelka.

Protexil®
Protexil® je patentirana formula s koncentriranimi rastlinskimi  encimi – proteazami. Glavna značilnost encimov proteaz je razgradnja beljakovin. Visoke koncentracije proteaz v krvnem obtoku ima  lahko pozitivne lastnosti na zdravje kože.

Kurkuma
Kurkuma vsebuje kurkumin, ki je njena glavna aktivna učinkovina. V indijski tradicionalni medicini se uporablja že tisočletja. V srednjem veku so jo imenovali indijski žafran, kar nakazuje na to, kako dragocena je začimba že od nekdaj.

Probiotik L. Acidophilus DDS-1
Če dobrih bakterij v črevesju ni (dovolj) pride do porušene črevesne mikrobiote. Zdrava črevesna mikrobiota pomeni ravnotežje med zdravimi in slabimi bakterijami. Je naša prva obrambna linija pred različnimi težavami. Dalj časa trajajoče neravnotežje privede do poškodovane črevesne sluznice oz črevo postane prepustno (“sindrom prepustnega črevesja”). V krvni obtok tako prehajajo neželene snovi, zaradi česar prihaja tudi do reakcij na koži.

Uporaba

Izdelek priporočamo pri kožnih težavah.

Vsebnost: 30 rastlinskih kapsul

Kakovost

Izdelek vsebuje izvlečke najbolj kakovostnih in patentiranih sestavin, kot je AfaMax® (izvleček fikocianina iz klamatske alge). S certifikatom. Brez glutena. Z več kot 80 študijami dokazana učinkovitost probiotičnega seva Lactobacilus Acidophilus DDS-1.

Navodila za uporabo

Priporočeni dnevni odmerek: 2-3 kapsule na dan, med obroki, na prazen želodec.

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka ne smemo prekoračiti! Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Prehransko dopolnilo ne uživajte, če ste noseči. Odsvetuje se uporabo pri posameznikih s spremenjenim delovanjem jetrno-žolčnih funkcij ali s kalkulozo žolčnika ter v primeru sočasnega jemanja zdravil. Pred uživanjem se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priporočamo kombinacijo s kremo Dermax, katera neguje in učinkovito odpravlja težave na koži.  Pomaga koži od zunaj.

Članki v povezavi z izdelkom

Koža – odraz naše notranjosti

Na podlagi uredbe v trenutno veljavni evropski zakonodaji je oglaševanje zdravilnih učinkov živil, kamor sodijo tudi prehranska dopolnila, zelo omejeno. Dodatne informacije o njihovem delovanju poiščite pri terapevtih, v strokovni literaturi in na internetu.

Morda vam bo prav tako všeč…