Facebook pixel

Klamatska alga Klamin tablete (20 tablet) TRENUTNO NI NA ZALOGI

19,90 

Dvig in stabilizacija razpoloženja, učinkovitosti in energije.
Izboljšanje koncentracije, pozornosti, zbranosti.
Pomoč pri učenju in umskih naporih.
Hrana za živčevje in možgane.

Največja koncentracija feniletilamina.
Vsebuje feniletilamin – naravni »hormon sreče« iz klamatske alge RWmax.
Vsebuje številne hranilne snovi, ki imajo vlogo pri normalnem delovanju živčnega sistema.

Ni na zalogi

Opis

Na podlagi uredbe v trenutno veljavni evropski zakonodaji je oglaševanje zdravilnih učinkov živil, kamor sodijo tudi prehranska dopolnila, zelo omejeno. Dodatne informacije o njihovem delovanju poiščite pri terapevtih, v strokovni literaturi in na internetu.

Klamin® vsebuje številne hranilne snovi, ki imajo vlogo pri normalnem delovanju živčnega sistema: vitamin B1, B3, B9 (folno kislino), B12, železo. Vsebuje tudi širok spekter karotenov (15), obe obliki vitamina A in ksantofile: kantaksantin, lutein, zeaksantin, likopen in astaksantin, ki imajo številne zaščitne lastnosti. Poleg tega vsebuje tudi veliko količino klorofila, ki je močan antioksidant, mineralov, na primer vanadij ter železa, ki je mineral energije in življenjske moči.

Klamin® poleg hranil vsebuje tudi visok odstotek feniletilamina (PEA). PEA je endogena molekula, ki jo proizvajajo naši možgani in jo znanstveniki imenujejo hormon sreče, saj nastaja v velikih količinah, kadar smo zaljubljeni in/ali srečni.

Uporaba

Raziskave kažejo na pomanjkanje PEA v mnogih nevroloških motnjah. V manjših količinah se PEA nahaja tudi v nekaterih redkih živilih, njen najbogatejši rastlinski vir pa je zagotovo Klamin®.

Sestavine

Klamin®, ki je izvleček iz klamatskih mikroalg (modrozelene alge AFA iz jezera Klamath), polnilno sredstvo: gumi akacije, trikalcijev fosfat, koruzni škrob, sredstvo proti strjevanju: rastlinski magnezijev stearat

Hranilna vrednost/vsebnost zelišč                        100 g        2 tableti
Izvleček iz klamatskih mikroalg: Klamin®           79,5 g        1200 mg

Kakovost

Izdelek vsebuje izvleček patentirane sestavine  Klamin®-om (iz klamatske alge).

Več informacij

NAVODILA ZA UPORABO:
Priporočeni dnevni odmerek: 1 tableta 2-krat na dan pred jedjo.
Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE:
Hraniti na hladnem in suhem prostoru.

Morda vam bo prav tako všeč…