Facebook pixel

Teslini izdelki že več kot 40 let na vrhu najučinkovitejših energijskih pripomočkov

Milijoni uporabnikov Teslinih energijskih plošč in obeskov po vsem svetu, so doživeli neverjetne duhovne in zdravstvene koristi, zaradi koncentracije ustvarjene energije.

Univerzalna energija vibracij je osnova našega fizičnega obstoja, kar je znanstveno dokazano. Najpomembnejša lastnost plošč in obeska je ta, da postopoma dviguje življenjsko energijo človeka na optimalen nivo – močno okrepi naravno magnetno polje. Teslova plošča/obesek je pravi energetski generator, s katerim lahko v svoje življenje prinesete energijo in tako poskrbite za svoje dobro počitje.

V štiridesetih letih prejšnjega stoletja je raziskovalec Ralf Bergstreser večkrat obiskal Nikola Tesla in na podlagi nasvetov, izkušenj in misli velikega genija razvil tehnologijo z uporabo električne energije za spreminjanje resonance nekaterih materialov. Pred skoraj štiridesetimi leti je naredil prvo vijolično ploščo. Te energijske plošče bodo pomagale človeštvu dvigniti njegovo vibracijsko raven,” je dejal Bergstreser in jih iz spoštovanja do človeka, ki ga je navdihnil za njihovo ustvarjanje, poimenoval energijske plošče Tesla.

Teslova plošča/obesek je po posebnem postopku obdelana aluminijasta plošča. Obdelava tako spremeni molekulsko zgradbo plošče/obeska, da ta pride v resonanco z visokofrekvenčnim nihanjem življenjske sile ali prane.

Plošča deluje kot majhna antena, ki z resonanco prenaša informacije iz Schumannovega polja (magnetnega polja med ionosfero in površino Zemlje) na človeško avro. S pomočjo informacij iz tega polja človeško telo sámo začne proces regeneracije.

UPORABA in DELOVANJE

Teslova plošča je odlična pomoč pri mnogih težavah. Običajno jo uporabljamo zjutraj in zvečer po 30 minut. Uporabimo lahko tudi dve plošči naenkrat, ki ju postavimo eno nasproti drugi. Če ploščo enkrat ali dvakrat na dan za pol ure vtaknemo v žep, bomo imeli več energije in se ne bomo utrudili tako hitro. Plošče delujejo kot antene za kozmično energijo in so koristne tudi pri delu s čakrami. Teslova plošča počasi dviguje vašo osebno vibracijsko frekvenco in tako pospešuje vaš razvoj.

Teslova plošča/obesek počasi, a vztrajno dvigujejo osebno vibracijsko frekvenco osebe, ki jo uporablja. Če uporabljate Teslov obesek (ga nosite okoli vratu), se bo vaša življenjska energija nenehno vzdrževala na optimalni – pozitivni ravni, ki je pomembna za dobro vsakodnevno duševno in telesno delovanje.

teslin-purpurni-disk-pantljika.jpg


Velika Teslova plošča lahko visi v prostor v vaši dnevni sobi ali v vaši pisarni in tako se bodo vsi, ki so v prostoru, počutili bolj udobno in sproščeno. Posledično zmanjšuje potencialno sovraštvo, prepire in podobne neprijetnosti.

Komentar uporabnice: Tesla ploščico dam vsako noč zraven blazine (preden zaspim). Opazila sem, da lažje zaspim. Preko dneva jo namestim na predel telesa, kjer mislim oz. opazim, da je deficit/težava/bolečina. Pomaga mi. Če sem napeta, čutim, da me pomiri. Nikoli ne grem od doma brez ploščice. Večjo Teslovo ploščo imamo v dnevnem prostoru, da se manj »kregamo«.

P.S.

Teslova plošča zmanjša negativne vibracije v živilih, vodi, drugih tekočinah in tobaku. Pustite čez noč na plošči hrano in vodo in kozmične energije bodo uskladile negativne vibracije.
Če s takšno vodo zalivate rože in rastline, so te lepše, rastejo hitreje in bolje. Rezano cvetje s ploščo pod vazo pa traja še enkrat dlje. V rastlinjakih, v katerem je bila Teslova plošča zasledimo, da je paradižnik dozorel en teden hitrejše! Teslova plošča v zelenjavnem vrtu omogoča večjo odpornost rastlin na sušo in škodljivce.

VelikaTeslinaplocaproizvodnjaparadajza.jpg

Teslini izdelki pomagajo tudi pri regeneraciji celic. Ko se vijolična plošča ali obesek položi na poškodovano kožo ali pritrdi na katero koli boleče mesto na telesu, se postopek regeneracije opazno pospeši. Bolečina popusti ali presenetljivo hitro izgine. Energija plošče/obeska obnovi vibracije poškodovanih celic ali tkiva na normalno frekvenco. Ko se določeno območje telesa vrne v harmonijo, se začne regeneracija ali prenehanje bolečine.

Enak rezultat dosežemo z nameščanjem plošč ali obeska na boleča mesta, ki jih povzročajo revmatizem, artritis, išias, krčne žile, izpahi,  zvini, nategnjena tetive, mišice, glavoboli …

Če Teslin vijolični obesek postavimo na akupunkturne točke, njegova energija povzroči rahel, vendar intenziven akupunkturni učinek, frekvence bolečega tkiva pa se vrnejo na normalno raven.

Če ga položimo na trebuh, lajša jutranjo slabost pri nosečnicah, krče, bolečine v želodcu.

Teslinplocavelicinekredinekartice.jpg
Teslinapurpurnaploca1.jpg

Teslin vijolični obesek in plošči niso nadomestilo za običajne medicinske terapije, temveč  le dodatni pripomoček, ki usklajuje vibracijsko raven telesa.

Energija plošče deluje skozi vse materiale razen kovine. Teslova purpurna plošča/OBESEK je pravi mali energetski generator, s katerim lahko brez nevarnosti ‘eksperimentirate’ še na mnogih drugih področjih.

Rok uporabe je neomejen, razen v primeru fizične poškodbe izdelka.

Naši plošči in obesek so izdelani po originalnem postopku in zaščiteni s patentom Urada za intelektualno lastnino št. MP1338.

Teslova purpurna plošča je v velikosti kreditne kartice, večja plošča v velikosti 21cmx21cm. Obstaja pa tudi kot obesek premera 3,5 cm, ki ga lahko nosimo okrog vratu.