Facebook pixel

Krema za brazgotine in poškodbe na koži

Krema  z ognjičem – (Renaissance Cosmerba) ima pravo kombinacijo eteričnih olj v pravem razmerju, zato učinkovito podpira sposobnost obnavljanja kože in je primerna za nego brazgotin in poškodb na koži.

Uporaba ognjičeve kreme

Uporablja se za nego brazgotin in opeklin, za nego aknaste kože, pomiritev žuljastih stopal, pomiritev po depilaciji, za nego razdražene kože, preprečuje nastajanje gub, kot rdečica po britju, za preprečitev nastajanja gub, masažo presredka pred porodom, nego dojk v času dojenja, za preprečitev draženja in rdečice zadnjice, proti izpuščajem pod plenicami pri dojenčkih itd.

Komu je namenjena?

Krema za celo družino, primerna za nego občutljive, razdražene in poškodovane kože. Je univerzalna in energijsko prevodna krema. Kožo čisti in pospešuje njeno dihanje. Zmanjšuje pore in uravnava delovanje lojnic. Pospešuje odstranjevanje odmrlih celic kože in obnavlja kožne celice, kar jo naredi zdravo in gladko.

Preberite tudi: Ali so vse ognjičeve kreme enako učinkovite?

Kakovost Cosmerba krem

Kozmetika Cosmerba je prejela za vse kreme: “znak kakovosti”, ” preizkušene sestavine” kar pomeni, da so sestavine v kremah ocenjene z najboljšo oceno: ZELO DOBRO. Cosmerba je že vrsto let zanesljiv partner inštitutov, terapevtov, maserjev, zdravstvenih in kozmetičnih centrov.

Komentarji strank

Za vsakim prejetim znakom kakovosti stojijo leta uporabe in pričevanja zadovoljnih strank tudi v Sloveniji.

J. B. nam je sporočila:

»Ta rjava« je zakon, če imaš majhne otroke, je rekel znani zdravnik. Jaz pa pri svojih 80-ih pravim prav tako. Zgodilo se je: star ekonom lonec z iztrošeno tesnilko je zapiskal na štedilniku. Izključila sem gretje in ko sem hotela odmakniti lonec, je počilo. Pokrov je odneslo do stropa, vsebino 7l lonca pa po vsej kuhinji in seveda po meni, saj sem stala poleg. Po prvem šoku sem stopila h koritu in začela polivati obraz s hladno vodo. Nato pa na opeklino na debelo nanašala kremo Cosmerba rjavo, ki sem jo na srečo imela pri roki. Hudo pekočo bolečino sem s tem ublažila in nisem pomislila na kakšno urgenco. Seveda sem preko kreme oblagala obraz in opečeno ramo z mokro brisačo. Bolečine so do večera popustile, čeprav so se na nekaj mestih pojavili mehurji in posledično žive rane. Naslednji dan sem bila videti grozljivo, toda peklo me ni več. Po dveh dneh moje terapije je nastopila vročina in pomislila sem na pomoč v ambulanti. Po naključju se je mimogrede oglasil stari prijatelj – upokojeni zdravnik. Ko sem mu vse razložila, je rekel: »sicer ne poznam te kreme, a očitno pomaga«. »Ne išči druge pomoči, nadaljuj naprej kot doslej, toda trajalo bo kar nekaj časa«. In res je. Ko so se rane zacelile, sem še dolgo masirala najbolj prizadeta mesta z isto kremo (Cosmerba rjava) in danes nimam nobenih brazgotin. Samo nekaj malih lis zaradi izgube pigmenta. Čeprav sem bila vedno skeptična do raznih reklamnih štorij o čudežnih mažah in zdravilih, za to svojo izkušnjo stojim z vso odgovornostjo, pa tudi s pričami.