Facebook pixel

Nice Aging Mist tonik 200 ml

24,90 

PONOVNO URAVNOVEŠENJE KOŽNEGA MIKROBIOMA

Ponovno uravnovesi mikrobiom kože, kožo zaščiti in jo ohranja mladostno in zdravo. Njegove laboratorijsko preizkušene aktivne sestavine znatno izboljšajo epidermalni mikrobiom. Povečajo antioksidativno sposobnost kože za 190 % že po enem nanosu. V kombinaciji s  3D hialuronsko kislino dodaja vlago in se bori proti razširjenim poram in nečistočam zahvaljujoč svojim tonizirajočim in razbremenilnim lastnostim.

Probiotik, 3D hialuronska kislina, mirta in lentisk

Opis

Kozmetično delovanje:

  • Ponovno uravnovesi mikrobiom kože
  • Izboljša antioksidativno sposobnost kože za 190 %, že po samo enem nanosu
  • Anti-age
  • Proti razširjenim poram

Aktivna mešanica 3D hialuronske kisline: temeljna sestavina vezivnega tkiva, za globinsko hidracijo kože. To poveča elastičnost kože, kar povzroči močno zmanjšanje globine gub. Prav tako preprečuje dehidracijo v preveč klimatiziranih okoljih, tako vročih kot hladnih.

Probiotične kvasovke Saccharomyces : prispevajo k ohranjanju zdravega mikrobioma kože. Naša telesa hranijo zbirko  ‘dobrih’  mikroorganizmov, ki v primeru kože predstavljajo  kožni mikrobiom, dragocen zaščitni sistem, ki pomaga ohranjati kožo zdravo in močno.

Nova meja v negi kože je namenjena krepitvi kožnega mikrobioma in tako ohranjanju njenega ravnovesja, še posebej pri občutljivi in ​​hiperreaktivni koži. Pravzaprav je zdravje kože tesno povezano z ravnovesjem mikroorganizmov, ki jo naseljujejo in ki predstavljajo prvo obrambno linijo pred negativnimi vplivi zunanjega okolja.

Izvleček mirte in lentiska:  preizkušen aktivni kompleks, ki ohranja kožo zdravo z delovanjem na kožni mikrobiom. In vivo testi so pokazali znatno izboljšanje sestave epidermalnega mikrobioma po 7 dneh uporabe. Izvleček fermentirane mirte in mastike spodbuja rast sevov družine Corynebacteriaceae , ki obnavljajo barierno funkcijo kože in izboljšujejo njeno stanje.
– Izboljša antioksidativno sposobnost kože za 190 %, tudi po samo enem nanosu.

INCI: Aqua [Water], Myrtus communis leaf extract*, Pistacia lentiscus leaf extract, Saccharomyces ferment lysate filtrate, Sodium hyaluronate, Sodium benzoate, Levulinic acid, Polyglyceryl-4 caprate, Parfum [Fragrance], Citric acid, Potassium sorbate.

Navodilo za uporabo: Razpršite neposredno na očiščen obraz ali na vatno blazinico in vtrite, pri tem pa se izogibajte neposrednemu stiku z očmi.

Opozorilo: Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi. Hraniti izven dosega otrok.

 

Kolekcija Nice Aging  s probiotiki

SPECIFIČNA LINIJA ZA PONOVNO RAVNOTEŽJE kožnega MIKROBIOMA, PROTI STARANJU in za OHRANJANJE MLADOSTNE ter ZDRAVE kože

nov mejnik v kozmetiki, ki se močno osredotoča na ravnovesje mikrobioma kože

Osnovne učinkovine so BIOFERMENTIRANI IZVLEČEK LENTISKA, SAHAROMICETI (PROBIOTIKI) ter 3D HIALURONSKA KISLINA in LAKTOBIONSKA KISLINA 

Laboratorijsko testirane in znanstveno dokazane učinkovine v liniji Nice-Aging:

  • ponovno uravnovesijo kožni mikrobiom z izboljšano sestavo epidermalne flore po 7 dneh nanosa
  • povečajo antioksidativno sposobnost kože za 190 % že po enem nanosu
  • spodbujajo porast specifičnih sevov  Corynebacteriaceae, ki obnovijo barierno funkcijo kože in izboljšajo njeno stanje.

Nice Aging Mist tonik 200 ml
24,90