Zaščitna piramida pred sevanjem

44,90 

Zaščita pred škodljivimi zemeljskimi sevanje.
Zaščita pred tehničnimi radiostezijskimi sevanji (TV, računalniki, oddajniki,…)
Deluje v obliki krogle premera 15 m.
Transformira škodljiva sevanja v neškodljive vibracije.

Šifra: zaščitna-piramida-pred-sevanjem Kategorija: Oznaka:

Opis

Zemeljska sevanja so sevanja zaradi Hartmannove in Curryjeve zemeljske mreže, podzemeljskih vodnih tokov, rudnin, geoloških prelomnic in podzemnih jam. Tehnična radiostezijska sevanja nastanejo pri priključenih tv sprejemnikih, računalnikih v električno napetost, v neposredni bližini transformatorjev, oddajnikov,..

Zaščitna piramida je tetraeder s stranico 12 cm. Na spodnji stranici ima natisnjenih 12 enakostraničnih trikotnikov, ki dajo piramidi želeno moč. Izdelana je iz kompozitnega materiala visokokvalitetnega akrilnega veziva in anorganskega kristaliziranega polnila. Piramida je kot transformator radiestezijskih škodljivosti modelno zaščitena pri Uradu Republike Slovenije za intelektualno lastnino.

Delovanje

V obliki krogle premera 3 m oddaja piramida ugodne vibracije približno 10.000 enot po Bovisu, kar pozitivno vpliva na človeški organizem. V obliki krogle premera 15 m pa zaradi natisnjenih trikotnikov na spodnji ploskvi transformira škodljiva sevanja v neškodljive vibracije. S svojo sevalno močjo deluje blagodejno na splošno počutje in boljše zdravje. Ob postavitvi piramide lahko pride do blage reakcije, dokler se telo ne navadi na novo energetsko stanje.

Uporaba

Piramido postavimo na radiostezijsko ugotovljeno najugodnejše mesto približno na sredini stanovanja ali hiše. Piramide ne postavljamo v bližini ležišč. Od mesta, kjer se pogosto zadržujemo naj bo pri osebah, ki so bolj občutljive, oddaljena 2m. Piramido postavimo s ploskvijo, ki ima natisnjene trikotnike, navzdol. Piramide ni potrebno čistiti, le prah občasno obrišemo.

Morda vam bo prav tako všeč…

Zaščitna piramida pred sevanjem
44,90