Facebook pixel

Informirana prenosna steklenica 0,7l

35,90 

Povrne vodi naravno energijo, zdravo strukturo ter okus.
Zaradi edinstvene oblike vrača vodi njeno naravno vitalnost.
Dodan simbol Rože življenja še dodatno pripomore k harmonični strukturiranosti vode.
Testi in certifikati o učinkovitosti.
Učinek že po 3 minutah.
Švicarska kakovost.

Šifra: informirana-prenosna-steklenica Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Ker je voda naša osnovna tekočina in predstavlja večino našega telesa je pomembno, da je kvalitetna in polna energije. Vodo s slabo strukturo (iz vodovodnega sistema) lahko zopet izboljšamo tako, da jo izpostavimo dobrim vplivom. Voda si v obliki steklenice zopet povrne naravno energijo, zdravo strukturo ter naraven okus. Uporaba steklenice je najbolj naraven in enostaven način revitalizacije vode.
Steklenica zaradi edinstvene oblike vrača vodi njeno naravno vitalnost. Zasnovan je na principu zlatega reza (“svete geometrije”), razmerja, iz katerega izhajajo vse oblike v naravi (storž, sončnica, venčni listi rož, naše telo,… ) Dodan simbol Rože življenja na dnu steklenice še dodatno pripomore k harmonični strukturiranosti vode. Izdelek ni informiran v smislu programirane informacije v steklu, ampak je samo OBLIKA tista, ki tekočino revitalizira.

Pod mikroskopom bi po uporabi vode iz vrča videli spremembo kristala vode (lep šesterokoten kristal).

Voda iz pipe, plastenke, filtra nima več naravne strukture, njen kristal je brezobličen. Voda nima več naravne energije, izgubi okus in kvaliteto.

Uporaba

V steklenico nalijte vodo in jo pustite stati vsaj 3 minute. V tem času se bo tekočini povrnila naravna vitalnost, voda bo po okusu boljša, bolj mehka in nežna.

Sestava

Steklenica je narejen iz naravnega kremenčevega peska (60%) in recikliranega belega stekla (40%). Lesen pokrovček je iz bukovega lesa s certifikatom FSC. Notranjost pokrovčka iz lesne biomase, naravnih smol, naranih olj,…Ovoj iz plute je iz zmetega odpadnega lubja plutovca. elastika iz gume naravnega kavčuka, ki jo dobimo iz drevesa kavčukovca.

Kakovost

Testi narejeni na Japonskem, v Švici in Nemčiji dokazujejo delovanje in učinkovitost. Izdelki delujejo večno, zaradi oblike na osnovi razmerij zlatega reza. Vsi izdelki imajo certifikat.

Navodilo za čiščenje

Steklenico pomivajte ročno, z blagim detergentom. Priporočamo ekološki detergent, kis ali sodo bikarbono.

Nakup je možen osebno v VI-DA Studiu. Lahko ga tudi pošljemo s pazljivejšim ravnanjem, poštnina bo večja za 1€. Za izdelek se ne upoštevajo nobeni popusti.

Morda vam bo prav tako všeč…

Informirana prenosna steklenica 0,7l
35,90