Facebook pixel

Informiran kozarec pisana roža življenja 0,25l

10,90 

Povrne vodi naravno energijo, zdravo strukturo ter okus.
Zaradi edinstvene oblike vrača vodi njeno naravno vitalnost.
Dodan simbol Rože življenja še dodatno pripomore k harmonični strukturiranosti vode.
Testi in certifikati o učinkovitosti.
Učinek že po 3 minutah.
Švicarska kakovost.

Pisana roža življenja krepi optimizem, radosten odnos do sebe in do sveta.

Opis

Ker je voda naša osnovna tekočina in predstavlja večino našega telesa je pomembno, da je kvalitetna in polna energije. Vodo s slabo strukturo (iz vodovodnega sistema) lahko zopet izboljšamo tako, da jo izpostavimo dobrim vplivom. Voda si v obliki kozarca zopet povrne naravno energijo, zdravo strukturo ter naraven okus. Uporaba kozarca je najbolj naraven in enostaven način revitalizacije vode.
Kozarec zaradi edinstvene oblike vrača vodi njeno naravno vitalnost. Zasnovan je na principu zlatega reza (“svete geometrije”), razmerja, iz katerega izhajajo vse oblike v naravi (storž, sončnica, venčni listi rož, naše telo,…). Dodan simbol Rože življenja na dnu kozarca še dodatno pripomore k harmonični strukturiranosti vode. Izdelek ni informiran v smislu programirane informacije v steklu, ampak je samo OBLIKA tista, ki tekočino revitalizira.

Pod mikroskopom bi po uporabi vode iz vrča videli spremembo kristala vode (lep šesterokoten kristal).

Voda iz pipe, plastenke, filtra nima več naravne strukture, njen kristal je brezobličen. Voda nima več naravne energije, izgubi okus in kvaliteto.

Uporaba

V kozarec nalijte vodo (lahko tudi sok, čaj, vino,…) in jo pustite stati vsaj 3 minute. V tem času se bo tekočini povrnila naravna vitalnost, voda bo po okusu boljša, bolj mehka in nežna. Vodo lahko uporabljate tudi za kuhanje, zalivanje rož, za hišne ljubljenčke,…

Sestava

Kozarec je narejen ročno, iz visoko kakovostnega stekla, zato se lahko uporablja tudi za vroče tekočine. Simbol zlata roža življenja je iz 24-karatnega zlata.

Kakovost

Testi narejeni na Japonskem, v Švici in Nemčiji dokazujejo delovanje in učinkovitost. Izdelki delujejo večno, zaradi oblike na osnovi razmerij zlatega reza. Vsi izdelki imajo certifikat.

Navodilo za čiščenje

Kozarec pomivajte ročno, z blagim detergentom. Priporočamo ekološki detergent, kis ali sodo bikarbono.

Pomembno opozorilo!

Nakup je možen osebno v VI-DA Studiu. Lahko ga tudi pošljemo s pazljivejšim ravnanjem, poštnina bo večja za 1€. Minimalen nakup za pošiljanje po pošti so 3 kozarci. Za izdelek se ne upoštevajo nobeni popusti.

Morda vam bo prav tako všeč…

Informiran kozarec pisana roža življenja 0,25l
10,90