Facebook pixel
Akcija!

KINETIC reaktor nevtralizira težke kovine, klor, bakterije… -20% do razprodaje

47,20 

Živa voda- boljši okus in vonj.
Omejuje nalaganje vodnega kamna.
Nevtralizira težke kovine, klor, bakterije…
Znižuje število bakterij v vodi.
Prihranek vode.
Enostavna in hitra montaža.
Garancija učinkovitosti.
Testi, analize in certifikati o učinkovitosti.
Čiščenje s Kinetično tehnologijo – slovenski, svetovni patent.

Opis

KINETIC REACTOR je svetovna inovacija na področju obdelave vode in je v celoti plod slovenskega znanja ter je zaščiten s številnimi mednarodnimi patenti.

S kinetično tehnologijo se znotraj Kinetic Reactorja odvijajo močni fizikalni pojavi v visokem podtlačnem okolju, ki vodo očistijo brez absorpcije, filtracije ali uporabe kemijskih dezinfekcijskih sredstev. Voda je zato čista, kvalitetna in nam vliva več moči ter svežine.

Prihranek vodo; regulator pretoka v KR omogoča manjšo porabo vode – samo 4 litre/minuto. Račun za vodo bo tako nižji! Brez KR je pretok vode od 8 do 13 litrov/minuto.

Vodni kamen; KR omejuje nalaganje vodnega kamna. Trdna oblika vodnega kamna se spremeni v aragonitno obliko (prah), tako da ga samo obrišemo (niso potrebna čistila). Vrči za vodo ostanejo brez vodnega kamna.

Klor, bakterije; KR poveča učinkovitost klora. Ko se voda zaradi kinetične tehnologije raztegne, ovojnica od bakterij poči. Bakterije so zato bolj izpostavljene kloru, ki jih nevtralizira. Tako zmanjšamo oz. odstranimo bakterije v vodi (tudi legionelo). Hkrati se zmanjša tudi vsebnost klora v vodi, ki se odstranjuje z vezavo na bakterije in organske snovi.

Težke kovine; KR nevtralizira težke kovine. S kinetično tehnologijo molekule razpadejo na manjše molekule in stranski učinek je odplinjevanje težkih kovin.

Arzen; KR zmanjša vsebnost arzena v vodi.

Biofilm; KR preprečuje nastanek biofilma (sluzi škodljive za zdravje) v pipi.

Živa voda; KR izboljša okus in vonj vode, boljša je hidracija telesa. Živa voda je naravna oblika vode, kjer se voda neprenehoma giblje (reke, potoki, slapi). Pri tem se ustvarja kinetična energija, ki preprečuje lepljenje molekul v vodi. V mirujoči vodi se molekule zaradi svoje polarnosti (plus in minus) zlepijo – takšni vodi pravimo mrtva voda. Pri uporabi KR na vodo deluje kinetična energija, ki razveže molekule. Kovalentne vezi postanejo šibke in molekule se raztrosijo po celotni površini vode. Voda obdelana s KR je tako bolj zdrava za človeka, ker se lažje oz. bolj pravilno veže s človeškimi celicami.

Minerali; pri obdelavi s kinetično tehnologijo obdržimo koristne minerale v vodi, ki so nujno potrebni za naše telo.

Učinkovitost; uporaba in učinkovitost KR sta potrjena in verificirana s testi in analizami ( na arzen, težke kovine, legionelo,…) v laboratorijih tehničnih inštitutov doma in po svetu. Svetovni slovenski patent.

Rok uporabe; priporočamo menjavo enkrat na leto. KR omogoča obdelavo cca 40 000 litrov vode.

Vzdrževanje; KR je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja. V primeru prisotnosti večjih delcev v vodi (pesek, kamenčki,..) lahko za nemoteno delovanje KR splaknete pod vodo ter namestite nazaj na pipo.

Montaža; enostavna in hitra montaža. Glede na vašo pipo oz navoj pipe izberete lahko KR M22 ali M24:

KR ni primeren za pretočne bojlerje (bojlerje, ki se nameščeni pod ali nad pomivalnim koritom in imajo tri cevi). Ti bojlerji niso narejeni za tlačno delovanje.

Komentar strank: Uporabljam kinetic reactor za vodo, ter opažam, da je voda po tej obdelavi bolj primerna za pitje in tudi ni vidne kalcijeve obloge  na grelniku za čaj. Marjeta

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1+1 gratis, M22, M24

KINETIC reaktor nevtralizira težke kovine, klor, bakterije… -20% do razprodaje
47,20