Facebook pixel

HyalurOn hialuronska kislina za uživanje (30ml) TRENUTNO NI NA ZALOGI

28,70 

Veganske kapljice za uživanje – zagotovljeni rezultati
Boli, škripa v sklepih?
Suha koža, oči, sluznice?
Ovlažijo telo notranje in zunanje
100% naravna hialuronska kislina
Ni živalskega izvora kot večina ostalih
Izjemno koncentrirana – učinkoviti rezultati
Z visoko molekularno maso – edina, ki jo telo asimilira. Dokazano.

Ni na zalogi

Opis

Na podlagi uredbe v trenutno veljavni evropski zakonodaji je oglaševanje zdravilnih učinkov živil, kamor sodijo tudi prehranska dopolnila, zelo omejeno. Dodatne informacije o njihovem delovanju poiščite pri terapevtih, v strokovni literaturi in na internetu.

Hialuronska kislina je telesu lastna spojina, ki se nahaja v prostoru med celicami. Celice so kot opeka, ki gradijo naše telo, snov v medceličnem prostoru pa je »malta«, ki drži te celice skupaj. Glava sestavina te «malte«, je hialuronska kislina. Najbolj je skoncentrirana v koži, sklepih – vezivnih tkivih (npr. hrustancu, sinovialni tekočini), očeh, laseh in nohtih. Ima veliko sposobnost vezanja vode in zadrževanja vlage v celicah in s tem tudi blagodejne učinke.

Delovanje hialuronske kisline povezujemo predvsem z vlogo maziva sklepov ter vračanja elastičnosti tkiva oziroma kože, saj ima izjemno sposobnost zadrževanja vode v tkivih. Hialuronska kislina lahko zadrži tudi do 1000-kratno maso vode glede na lastno težo, zaradi česar deluje kot lubrikant, sodeluje pa tudi v procesih nastajanja kolagena in elastina. Hialuronska kislina je zato tudi ključna komponenta zdrave kože, količina le-te pa od pubertete dalje v telesu upada. Njen učinek je odvisen od sposobnosti vstopa v kožo in ostala tkiva ter njene molekulske mase. Čim večja kot je, več vode veže nase. Večja kot je tudi koncentracija, večji so učinki. HyalurOn je 100% naravna hialuronska kislina z visoko molekularno težo. Zelo učinkovita pri vztrajnem in dovolj dolgem uživanju, zato je ne prenehajte uživati prehitro.

Uporaba

  • Ovlaži organizem zunanje in notranje

Sestavine

30 ml HyalurOn-a vsebuje: Voda, natrijev klorid, hialuronska kislina, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat, natrijev benzoat.

Vsebnost                      100 ml      21 kapljic / 3ml
Hialuronska kislina        0,6 g               18 mg

Kakovost

Izdelek HyalurOn je visokokakovosten:
– ker je v obliki tekočine, kar omogoča hitrejšo absorpcijo,
– ker je izjemno koncentriran: 6 mg/ml,
– ker ni živalskega izvora in je prilagojen za vegetarijance in vegane (ne delajo jo iz petelinje rože ali iz očiščenega hrustanca petelinje prsnice),
– ker je s študijo* dokazana učinkovitost.
* Študija je na voljo v VI-DA Studiu.

Več informacij

NAVODILA ZA UPORABO:
Priporočeni dnevni odmerek: 7 kapljic, 1 do 3-krat dnevno.
Odmerjanje: Svetujemo vam, da 7 kapljic (1ml) raztopite v nekoliko vode in popijete 1 do 3-krat dnevno. HyalurOn je priporočljivo uživati vsak dan, prvi odmerek naj se zaužije na tešče.
Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. O tveganju oz nezaželenih učinkih se lahko posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE:
Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na sobni temperaturi. Po odprtju uporabite vsebino v 45 dneh. Gostota tekočine se lahko spreminja glede na temperaturo, letni čas  in serijo. To ne vpliva na njeno resorpcijo in učinkovitost.

Zame je HyalurOn »čudežno zdravilo«. Koleno je bilo že določeno za operacijo, vendar ta ni bila potrebna. Koleno ne boli več in hodim brez težav, kot nekoč. Prej sem imela leta občutek, da imam nogo stalno oteklo. Tudi koža se mi je izjemno popravila, kar je opazila in potrdila tudi moja kozmetičarka. Prej sem imela kožo suho in luskasto.
HyalurOn uporabljam že leta in ga priporočam iz lastnih izkušenj. Na začetku sem ga uživala 3 krat dnevno, nato 2 krat dnevno. Sedaj ga uživam 1 krat dnevno čez jesen in zimo.

J.Š.

Komentarji strank

Članki v povezavi z izdelkom

Suha koža po obrazu? Suha koža po celem telesu?
Vloga hialuronske kisline v našem telesu
Boleč palec na roki