Facebook pixel

Prehranska dopolnila za živali

Domači hišni ljubljenčki so bitja, ki ravno tako kot ljudje, potrebujejo ustrezno prehrano. Ker je le ta osiromašena ali celo napačna glede na potrebe živali ter drugih razlogov se zgodi, da tudi oni zbolijo. Njihovi lastniki bi naredili vse za izboljšanje počutja in zdravja, zato jim privoščijo najboljše.

V naši ponudbi imamo klamatske alge in probiotike Nutrigea, ki po izpovedih srečnih lastnikov lahko tudi živalim izboljšajo počutje. Zbrali smo nekaj izkušenj lastnikov psov.

“Lansko leto proti koncu jeseni je moj kuža prvič dobil neke vrste kožno vnetje, ki se je iz dneva v dan širilo. Ko so mi v podjetju VI-DA Studio povedali, da se klamatske alge lahko uporabljajo tudi za živali, sem bila zelo vesela, da bom lahko mojemu štirinožnemu prijatelju pomagala sama. Dajala sem mu NutriFlor kapsule. Stanje se mu je v nekaj dneh zelo popravilo. Bil je zelo vesel in poskočen kuža, takšen kot je bil pred vnetjem. Upam, da bom s to mojo izkušnjo z mojim kosmatincem lahko še komu pomagala.”
N. M., Grosuplje

“Moja 9-letna škotska terierka Bona je imela kroničen zastoj blata v danki. Veterinarji so jo nekaj časa občasno čistili, potem pa so predlagali operacijo. Toda operacija ni bila potrebna , saj so Boni pomagale kapsule FloraZym, ki sem jih primešala v njeno hrano. Od tedaj se ji je prebava zelo izboljšala in sedaj nima več zastoj blata.”
M. M., Ljubljana

“Če ima kdaj naš kuža prebavne motnje, mu damo kapsule FloraZym in presnovni sistem se mu hitro stabilizira. Te kapsule so probiotiki, naravno zdravilno sredstvo, v nasprotju z antibiotiki, ki mu jih nikoli ne dajemo.”
L.M., Novo mesto

Imate vi podobno izkušnjo?
Sporočite nam jo, hvaležno jo bomo objavili in delili z drugimi. Kontakt >