Facebook pixel

Alergije na hrano

Danes je vedno več težav z alergijami na hrano tako odraslih kot otrok. Pokazatelji tovrstnih alergij so lahko težave s prebavo ali razni ‘izpuščaji’ na koži.

Pri teh težavah si lahko pomagate z naravnimi in učinkovitimi dodatki  KlamathRW®max  in probiotiki Lactobacilus Acidophilus DDS-1.

Če želimo podpreti telo v boju z alergijami, potem je treba okrepiti delovanje črevesne mikrobiote. Dokazano je, da je s primernim vnosom učinkovitih probiotikov in prebavnih encimov  (FloraBus/ ali NutriFlor/FloraZym), ki učinkujejo na črevesno floro in membrano, mogoče narediti največ.

Vitamini, minerali ter ostala hranilne snovi v klamatski algi KlamathRW®max skupaj z učinkovitimi probiotiki Lactobacilus Acidophilus DDS-1 pomagajo ‘ponovno vzpostaviti’ različne presnovne in prebavne funkcije. Klamatske alge so edinstven vir močnih prehranskih molekul. Za nekatere od teh molekul je značilno zelo močno protivnetno delovanje in regulacija imunskega sistema. Te molekule so naravno prisotne v samih algah, izvleček Klamin® v izdelku NutriMax, pa je z njimi še obogaten.

Tudi  pomanjkanje hranil in neuravnotežen imunski sistem sta dva izmed dejavnikov »povzročitelja« alergij.

Skratka, če bi si želeli ustvariti kar najboljši modulator imunskega odziva, bi moral biti ta prav takšen, kakršnega nam je podarila narava že pred milijoni let! In takšnega najdete v klamatski algi KlamathRW®max oz v enem izmed njenih izdelkov NutriMax, ki je nepogrešljiva podpora vsem,  ki so podvrženi vse večjim obremenitvam imunskega sistema.

Zaradi sprememb encimskega delovanja želodca in črevesja organizem ne more ustrezno predelati določenih živil (pri teh živilih gre skoraj vedno za takšna, ki jih je najtežje prebaviti – recimo za jajca, paradižnik, sire, žita, ki vsebujejo gluten, itd.), zato je dobro encimsko delovanje želodca in/ali črevesja še kako pomembno.

FloraBus in NutriFlor/FloraZym vsebujejo tudi EnzyMax® – izvleček naravnih prebavnih encimov. Ko jih zaužijemo, pride do izboljšanja delovanja želodca in črevesja. Poleg tega prebavni encimi preprečijo tudi oblikovanja neprebavljenih makromolekul. To je zelo pomembno, saj neprebavljene makromolekule prispevajo k poškodbi črevesne membrane (sindrom prepustnega črevesja).

Skupaj z učinkovitim Lactobacilus Acidophilus DDS-1, so prebavni encimi pri obnovi poškodovane črevesne membrane zelo uspešni. Ko se proizvodnja neprebavljenih makromolekul prekine, se zmanjša proizvodnja antigenov (telesu tujih snovi), saj antigeni sčasoma povzročajo različne vnetne reakcije, tako alergične kot avtoimunske.

Preizkusite – deluje!

Lahko nas obiščete za nakup v VI-DA Studiu na Celovški 280 v Ljubljani ali obiščete našo spletno stran www.vidastudio.si