Facebook pixel

Klamatska alga KlamathRWmax kapljice (50ml) TRENUTNO NI NA ZALOGI

16,10 

v jabolčnem soku. Celovito naravno prehransko dopolnilo za krepitev zdravja, razvoj in rast otrok.

Ni na zalogi

Šifra: klamatska-alga-kapljice Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Na podlagi uredbe v trenutno veljavni evropski zakonodaji je oglaševanje zdravilnih učinkov živil, kamor sodijo tudi prehranska dopolnila, zelo omejeno. Dodatne informacije o njihovem delovanju poiščite pri terapevtih, v strokovni literaturi in na internetu.

Omogočajo dobro preskrbljenost telesa, z optimalnim vnosom naravnih in nepredelanih hranil klamatskih alg. Klamatska alga vsebuje preko 100 hranil. Enostavna uporaba, direktno pod jezik – hitra absorpcija, ki je 100-odstotna zaradi pravilnega razmerja hranil, ki delujejo v sinergiji  in prebavljive celične stene.

Pri hranilih je namreč najpomembnejše načelo sinergije: čim večja je raznovrstnost hranilnih snovi, tem lažje in več jih telo vsrka. Tako se poveča njihova učinkovitost in delovanje. Klamatska alga KlamathRW®max najbolj izpolnjuje zahteve opisanega načela, saj je nadvse bogata z vitamini, minerali in ostalimi hranili v uravnoteženih razmerjih, ki drug drugemu pomagajo, da se absorbirajo v telesne celice in drug drugemu povečajo učinkovitost.

Klamatske alge KlamathRW®max spodbujajo večjo rast in obtok notranjih izvornih celic pri človeku. Najsodobnejše raziskave namreč dokazujejo da notranje izvorne celice pozdravijo najrazličnejše organske okvare, tudi tiste, za katere so domnevali, da so neozdravljive. Klamatska alga KlamathRW®max znatno spodbuja proizvodnjo izvornih celic v kostnem mozgu odraslih in pospešuje selitve teh celic v tiste organe, ki zahtevajo podporo. Ta podatek nam razloži, zakaj številni dolgoletni uživalci klamatskih alg poročajo o znatnih izboljšanjih številnih bolezni.

EDINE ALGE, KI NISO GOJENE IN SE JIH NE DA GOJITI, V NARAVI ‘DIVJE’ RASTOČE
EKOLOŠKA KAKOVOST – Ekološki certifikat za skrbno pridelavo in predelavo
NAJVIŠJI STANDARDI KAKOVOSTI
HOLISTIČNO DELOVANJE – sinergija med hranili
MOČAN ENERGIJSKI IN VIBRACIJSKI POTENCIAL
ZNANSTVENO PODPRT Z MNOGIMI ŠTUDIJAMI
BREZ ŽIVALSKIH SESTAVIN – ZA VEGETERIJANCE
BREZ GLUTENA, BREZ LAKTOZE, BREZ ALERGENOV

Uporaba

  • za splošno dobro počutje
  • za zdravo rast in razvoj
  • idealna podpora zdravju za otroke, mladino, odrasle, bolnike, starejše ljudi, nosečnice in tudi vegetarijance oziroma tiste, ki so psihofizično preobremenjeni in/ali imajo zdravstvene težave.

Sestavine

50 ml KlamathRWmax kapljic vsebuje:

Koncentrat jabolčnega soka, rastlinski glicerin, prečiščena voda, akacijev med, mikroalge Klamath RW®max (Aphanizomenon flos aquae), naravna aroma jagode, ekstrakt grenivke (seme/sadež vrst Citrus grandis, Citrus paradisi MacFayden) (40% naringina), konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina

Vnos hranilnih snovi          100 ml            3ml
mikroalge Klamath              2,75 g            82,5 mg
ekstrakt grenivke                   0,75 g           22,5 mg
od katerega naringin              0,3 g              9 mg

 

Kakovost

Alga ni gojena, raste divje (samoniklo) v jezeru Upper Klamath, v neokrnjenem okolju narodnega parka Cascade Mountains v ameriški zvezni državi Oregon. Jezero Klamath leži ob vznožju vulkanske gore. Nenehno dotekanje vode iz te najviše ležeče vulkanske gore zagotavlja jezeru Klamath edinstven vir čiste, z minerali obogatene vode iz katere klamatske alge črpajo hranila. Na drugi strani jezera pa daje algam zelo visoko energijsko vrednost »sveta gora«, ki leži v bližini.

Alga, ki jo najdemo v KlamathRWmax®:

Več informacij

NAVODILA ZA UPORABO:
Priporočeni dnevni odmerek: 22 kapljic (1 ml), 2 do 3-krat dnevno.
Odmerjanje: Svetujemo vam, da 22 kapljic (1ml) raztopite v nekoliko vode ali nakapajte neposredno pod jezik 2–3 krat dnevno. Pred uporabo pretresite.
Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. O tveganju oz nezaželenih učinkih se lahko posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE:
Hraniti na hladnem in suhem prostoru. Izdelek po odprtju hranite v hladilniku. Izdelek je narejen iz naravnih sestavin, zato je prisotnost usedline običajna in ne pomeni pokvarjenega ali neuporabnega izdelka.