Facebook pixel

Energijski izdelki – odgovori na pogosto zastavljena vprašanja

Kako delujejo posamezni izdelki?

Tesla purpurna plošča deluje na eni frekvenci – Herzovi frekvence kozmične energije. Njena glavna naloga je povečati naravno raven življenjske energije na optimalno.

Nevtralizator sevanja deluje na več različnih frekvencah (Schumanova, Herzova, orgon, …).

Tahionska plošča v sebi ustvarja in poskuša uravnotežiti vse vrste energije. Dobesedno ustvarja red na energijskih nivojih telesa, tako da se ne more zgoditi, da ima primanjkljaj in presežek kakšne druge energije (iz okolja). Tahionska energija je NEherzialna – te energije se ne da izmeriti.

V čem se razlikujejo?

Nevtralizator sevanja filtrira škodljiva sevanja in v tem je zelo učinkovit, medtem kot Teslova purpurna plošča dviguje raven energije in omogoča telesu, da se bori proti škodljivim učinkom iz okolja.

Glavna razlika med tahionsko ploščo in Teslovo purpurno ploščo je ta, da je purpurna plošča deluje na frekvenci kozmične energije (Herzova energija) in ustvarja zelo majhno količino tahionske energije, medtem ko tahionska plošča ustvarja tudi druge neherzijske energije (med katerimi je kozmična, orgon energije in še nekatere druge). Pri tem tahionska energija ne ostane v telesu, ampak samo teče skozi ter ustvarja popolno energetsko bilanco.

Kako se izdelki uporabljajo?

Vsi ti trije izdelki se lahko uporabljajo istočasno. To so vsi dodatni viri energije in njihove dejavnosti niso v nasprotju. Uporabljajo se lahko skupaj ali ločeno. Lahko uporabljate le eno, lahko vse tri.

Nevtralizator sevanja lahko nosite ves čas pri sebi, ne glede na to kakšnim sevanjem ste izpostavljeni. Le- ta filtrira sevanja, čisto telo in očisti območje okoli uporabnika, in bo še naprej ohranjal čistost pred sevanji v prostoru, da bi zaščitil organizem.

Teslovo purpurno ploščo lahko neprestano uporabljate, že želite, ni pa potrebno. Za optimalno uporabo priporočamo uporabo 2 x dan, to je dovolj za dvig energije na optimalno raven.

Tahionske plošče ni potrebno nositi pri sebi, temveč se uporablja po potrebi.

Ali je izdelke potrebno »energijsko« (o)čistiti?

Nobenega izdelka ni potrebno »energijsko« (o)čistiti.

Nevtralizator sevanja: se ne »prazni« ne »polni«, saj sam po sebi nenehno niha, spreminjanje frekvence in se ne more napolniti z negativno energijo.

Teslova purpurna plošča privlači, ohranja in prenaša kozmično energijo. Ohranja stalen pretok pozitivne energije, tako da je ni potrebno energijsko čistiti

Tahionska plošča balansira energije in jih harmonizira. Nemogoče je, da bi pritegnila ali ohranjala kar koli negativnega, saj je to v nasprotju z njenim delovanjem

Kaj narediti, če se izdelki umažejo?

Če se kateri koli proizvod fizično umaže (prah, znoj, maščoba, …), ga je mogoče oprati v mlačni vodi. Obrišete ga z suho, mehko krpo. Ne uporabljajte kemičnih sredstev za čiščenje. Ker je tahionska plošča pozlačena se izogibajte uporabe grobih materialov, da ne opraskate površine. Četudi se to zgodi, praske in poškodbe zunanje površine ne zmanjšajo/izničijo njenega učinka.

Uporaba

Uravnavanje energij
Prosite človeka, da razširi dlani, jih obrne navzgor in nato s tahionsko ploščo zdravite le dlan ene roke (počasi krožite s ploščo v smeri urinega kazalca), za nekaj minut. Kot ste to naredili, bi morala oseba, čutiti blago toploto, ali nežen vetrič ali mravljinčenje ali ščegetanje – kot nežen električni tok. Ko odstranite ploščo, človeka vprašajte, če čuti razliko med dlanmi – zdravljeno z tahionsko ploščo in drugo. Vedno je odgovor enak: da se počuti, kot da je roka, ki ste jo tretirali z tahionsko ploščo postala lažja od druge dlani. To se dogaja samo zato, ker ste v dlani, ki ste jo tretirali z tahionsko ploščo uskladili različne ravni energije, medtem ko je v drugi, »težji« dlani energetsko neravnovesje ostaja.

Glavobol
V primeru glavobola, prislonite Nevtralizator sevanja na čelo (na ravno površino med obrvmi) in držite pritisnjeno 10 sekund. Nevtralizator sevanja se bo »prilepil« na čelo in tam ostal ves čas glavobola. Če gre za »navaden glavobol« boste občutili olajšanje po 10 do 15 minutah. Ko bo glavobol popustil, bo Nevtralizator sevanja začel drseti s čela. Pri tem je potrebna previdnost, da se ob morebitnem padcu ne poškoduje. Če pade na trdo površino bi se magnetna plošča lahko poškodovala.

Podoben učinek boste dosegli tudi s Teslovo purpurno ploščo. Nevtralizator sevanja enostavno spreminjanja frekvenco bolečine, ki je škodljiva za telo, v frekvenco, ki je neškodljiva, medtem ko purpurna plošča spontano dviguje raven energije na optimalno, kar sproži naravni proces samozdravljenja organizma.