Facebook pixel

Himalajska sol mleta

3,70 5,70 

Najbolj koristna in čista sol na planetu.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Človeško telo je zgrajeno iz vode in soli, zato ima sol za telo enak pomen kot voda. Brez nje se ne bi mogli gibati niti razmišljati.
Vsi elementi (84), ki so prisotni v soli, sestavljajo tudi naše telo. Pri uživanju himalajske soli bo imela le-ta na naše telo nujno potreben energijski učinek, kajti njeni kristali so polni življenja. Himalajska sol je najbolj koristna in čista sol na planetu. Je rezultat  prvobitnega morja. Na naše telo in živčni sistem ima resnično pomlajevalni učinek. Sol povzame energijo morja. Razmislimo o čistosti morja sedaj.

Uporaba

  • za uživanje,
  • terapijo pitja slanice,
  • za kopeli,
  • pilinge,
  • obkladke (pri povišani tel. temp., boleče dele telesa, piki insektov),
  • inhalacijo,
  • izpiranje.

Sestava

Laboratorijsko potrjeno, da vsebuje 98,7% natrijevega klorida.

Kakovost

Našo himalajsko kristalno sol odlikuje čistost in kakovost. Pridobiva se ročno in je tudi ročno obdelana. Poreklo Pakistan. EU standard.

Mnenja strank

Zelo sem zadovoljna s himalajsko soljo, ki jo uporabljam že eno leto. Imam jo za soljenje hrane, za umivanje zob, za oči, za umivanje pod pazduho. Najvažnejše pa je to, da 26% raztopina pomešana z vodo, takoj odpravi bolečine v želodcu, ki so nastale zaradi nepravilno zaužite hrane. Sol je odlična tudi za obkladke pri artritisu in za spiranje nosne sluznice, in še in še,…
D.M.

Navodila za uporabo

PITJE SLANICE
Vsako jutro na tešče popijte kozarec mlačne vode, kateri ste dodali 1 plastično čajno žličko solne raztopine.
Sol napolni telo za cel dan z naravno energijo, ki je shranjena v kristalih. Vzpostavlja ph ravnovesje v telesu in uravnava krvni tlak.  Količina zaužite tekočine ni tako pomembna, kot je pomembno redno uživanje. Pitne kure so priporočljive za čiščenje organizma. SOLNA KOPEL
V kad natočite toplo vodo in ji dodajte vsaj dve pesti himalajske soli ali uporabite že pripravljeno slanico. V kopeli ne uporabljajte nobenih kemičnih snovi! V slanici se kopajte 15 do 20 minut. Po kopanju se ne obrišite z brisačo, ampak pustite, da se koža naravno posuši na zraku.
PILING TELESA
Najprej se stuširajte s toplo vodo, da se pore odprejo. V posodi zmešajte 3,5 velike žlice mlete himalajske kristalne soli z 1 veliko žlico Cosmerba olja. Mešajte tako dolgo, da postane zmes popolnoma gladka. S pripravljeno zmesjo otrite celo telo. Piling za telo, ki ga naredite iz mlete himalajske soli in olja, je idealen za razstrupljanje organizma. Piling bo tudi izboljšal prekrvitev vaše kože.
INHALACIJA
Segrejte 3 dcl vode in dodajte 2 – 3 žličke solne raztopine. Premešajte! Vdihujte 20 minut.

PRIPRAVA SOLNE RAZTOPINE IZ KRISTALNIH KAMNOV
Steklen kozarec, ki se lahko zapre, napolnite do ¾ s kristali soli in jih prelijte z dobro izvirsko vodo. Nivo vode naj sega 2 – 3 cm nad kristali. Ko se kristali ne raztapljajo več, ste dobili 26% solno raztopino. Tako pripravljena solna raztopina je neomejeno obstojna, shranjujte pa jo le v steklenih posodah, ki se lahko zaprejo.

RAZSTRUPLJANJE TELESA
Čisto bombažno majico namočite v solno raztopino (2 veliki žlici soli raztopite v 1l vode) in si jo oblecite. Nato se ovijte v suho brisačo, lezite v posteljo in se pokrijte z odejo. Po pol ure se boste pričeli potiti. 60 – 90 minut ostanite v postelji, nato slecite majico in se oprhajte. Potem še eno uro počivajte.

Nakup je možen osebno v VI-DA Studiu. Izdelek lahko tudi pošljemo, poštnina 4€, tudi če je vrednost nakupa nad 20€.  Za izdelek iz himalajske soli vam ne moremo obračunati dodatnih popustov.

Dodatne informacije

Pakiranje

1000g, 500g