Facebook pixel

Cevast naprstnik kolut 61cm s tkanino in gelom

29,90 

– zagotavlja dolgotrajno udobje in mehkobo, ne izgubi svoje oblike

Zaščita za prste na nogah, rokah. Oblaži pritisk in blaži neprijetnosti, ki se pojavljajo med hojo. Pomaga pri neudobju, ki ga povzročajo kurja očesa, zaraščeni nohti, prekrivajoči prsti in ­­­­členek na nogi.

vsebuje gel na osnovi olj in vitamina E, ki izboljša udobje in mehkobo
– pralen, za večkratno uporabo, se lahko razreže na ustrezno velikost

– iz okolju prijaznih materialov

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Navodilo za uporabo

Odrežite trak, da dobite želeno dolžino. Silikonski del obrnite navznoter, po želji pa lahko trak obrnete tudi navzven. Ovite ga okoli prstov, obujte nogavice in ga prilagodite prstom. Nosite ga lahko 3 do 4 ure na dan.

Vzdrževanje: Gel po potrebi operite z vodo in ga posušite na zraku. Če po pranju postane lepljiv, ga lahko potresete s pudrom za telo.

Opozorilo: Če gel traku ne operete in ne potresete s pudrom po navodilih, lahko povzroči rdečico in mehurje. Ne uporabljajte traku, če ste alergični na puder.

Opozorilo: Ne nameščajte na odprto rano. Če trak povzroča draženje kože, neprijeten občutek ali slabo prekrvavitev, ga odstranite, in če se stanje poslabša se posvetujte s svojim zdravnikom. Če imate sladkorno bolezen, nevrološke motnje ali slabo prekrvavitev, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

Hranite izven dosega otrok in domačih živali.

Pakiranje: 1kos dolžine 609mm

Velikost S = 20mm širine
Velikost L = 25mm širine
Velikost XXL = 35mm širine

Dodatne informacije

Pakiranje

Velikost L, Velikost S, Velikost XXL

Cevast naprstnik kolut 61cm s tkanino in gelom
29,90