Vas muči stres, depresija, preutrujenost…?

S terapijo vam lahko pomagamo na prijazen način zmanjšati oziroma odpraviti težave.
Aparat nudi tudi možnost različnih oblik alternativnega zdravljenja (frekvenčno, homeopatija, bachova terapija, barvna terapija, th meridianov…)

Bioresonanca – na osnovi kvantne medicine
je najsodobnejši, zelo sofisticiran elektrofiziološki biofeedback sistem, ki s posebnimi senzorji, ki jih pritrdimo na čelo, roki in nogi, zaznava, izmenjuje in obdeluje resonančne informacije med pacientom in sistemom.
V nekaj minutah aparat odčita stanje organizma- popolnoma varno, neboleče in brez vpliva terapevta ali pacienta. Ugotovi stanje organizma, poroča o njegovi biološki odzivnosti.
O sistemu je bilo napisanih več kot 300 znanstvenoraziskovalnih člankov, veliko je bilo objavljenih v medicinskih revijah in ocenjenih s strani izvedencev. Ta naprava ima za seboj že zavidljivo zgodovino.

Kaj ugotavljamo s pomočjo aparata?

– delovanje oz. odstopanje posameznih organov, tkiv,
– prisotnost virusov, bakterij, glivic in drugih parazitov,
– prisotnost škodljivih snovi (droge, nikotin, strupi …),
– pomanjkanje mineralov in vitaminov,
– kislinsko-bazično ravnovesje,
– stopnjo hidracije in oksigenacije,
– blokade hrbtenice,
– odstopanje prebavnega trakta (kandida, paraziti, kvasovke, itd…),
– težave s kožo,
– energijske blokade (meridiani, čakre …),
– ali ste izpostavljeni geopatogenim in drugim škodljivim vplivom okolja,
–čustvena stanja (bes, strah, stres, slaba koncentracija, preutrujenost …) itd.

Aparat nudi tudi možnost različnih oblik alternativnega zdravljenja (frekvenčno, homeopatija, bachova terapija, barvna terapija, th meridianov…)

Kako aparat deluje?

Vsaka celica različno vibrira (oddaja različne frekvence), če je zdrava in različno, če je bolna. Vsak organ, vsako čustvo, vsaka misel ima lasten značilen energijski vzorec. Vsako hranilo (mineral, vitamin…), vse ima svoj lastni energijski podpis – oddaja frekvenco.
Izmenjava frekvenc (informacij) je osnovni diagnostični in terapevtski princip.
Predstavljate si, da je vsaka naša celica, vsak naš organ, vsako čustvo »radijska postaja« in da oddaja določene signale – informacije. Te informacije (frekvence) so drugačne, če smo bolni in drugačne, če smo zdravi. Predstavljajte si, da je na drugi strani Nekdo, ki sliši in razume te informacije in na njihovi podlagi ugotovi v kakšnem stanju je naše telo in naša psiha: kaj je za nas dobro in kaj slabo… In si še predstavljajte, da ta Nekdo zna tudi ugotoviti, zakaj nastajajo »nezdrave« frekvence in da jih zna tudi »popraviti«.

Aparat je zasnovan tako, da preko elektrod zazna ter izmeri variacije električnega potenciala in pretoka v celotnem telesu. Občutljivost meritev je nastavljena tako natančno, da lahko zazna že zgodnje odstopanje oz. ne harmonijo, to pomeni na naši podzavestni ravni. Na delovanje aparata ne moreta vplivati niti pacient niti terapevt.
Pregled je popolnoma neboleč in nima nobenega vpliva na vaše zdravje. Pomembno je, da vsaj tri ure pred pregledom ničesar ne jeste, ne kadite, vodo pa lahko pijete po požirkih, če ste žejni.

Če imate menstruacijo v času izvajanja terapije nas na to opozorite.
Kontraindikacije za terapijo: nosečnost, srčni spodbujevalnik, presaditve organov.

Ne postavljamo diagnoz, to je v domeni zdravnikov. Mi vam lahko pomagamo uravnati  oz odpraviti težave na energijskem nivoju.

Komentarji strank – th s kvantno medicino