Kartica zvestobe VI-DA Studia!

Kaj s kartico zvestobe pridobite?

  • Pri vsakem nakupu v VI-DA Studiu 3% Cashback (denar nazaj pri vsakem nakupu) in 2.5 točk Shopping Points.
    Tudi za izdelke, ki so pri nas že v akciji lahko koristite kartico ugodnosti, s tem, da se vam obračuna razlika % popusta.Kaj to pomeni za vas?
  • Če kupite izdelek v vrednosti npr. 30€, se vam 3 %, to je 0,9 € takoj povrne oz. naloži na kartico zvestobe (Cashback). Ko zberete 5 € ali več se vam denar nakaže na vaš TRR, ki si ga nastavite v vaši spletni pisarni Cashback, do katere dobite brezplačen dostop ob registraciji, lahko pa ga zaupate že nam ob registraciji in bomo to uredili namesto vas mi. Prejmete tudi nakupovalne točke (Shopping Points). Pri nakupu za 30€ prejmete 0,75 točk. Zbrane nakupovalne točke lahko vnovčite pri posebnih ponudbah objavljenih na spletni strani https://www.lyoness.com/si/shoppingpoints pri kateremkoli Cashback trgovcu. Vrednost 1 točke je 5-10 €. Torej 0,75 točk pomeni dodatnih vsaj 3 € (do 6 €) popusta. Ko teh 0,75 točk koristite pri posebnih ponudbah, dobite torej vsaj 3 € nazaj in dodatno zopet Cashback (denar nazaj) in nakupovalne točke za nakup v akciji.
  • S kartico zvestobe VI-DA Studio prejmete popuste TUDI PRI VSEH DRUGIH Cashback partnerjih! Z našo kartico pridobite popuste trenutno že pri več kot 80.000 trgovcih v 47 državah, od tega pri več kot 650 partnerjih v Sloveniji, med drugim za elektriko (npr. pri Tribuna Naložbe ali Elektro – Prodaja E.U.), pri gorivu (OMV), kurilnem olju (Ekstra Olje), vseh vrstah zavarovanj (Zavarovalna agencija Tribuna Kapital, Skonto itd.), živilih (Müller, SPAR, Živa center itd.), oblačilih (npr. Sportinine trgovine Tom Tailor, Tally Weijl, Marx, Six, itd.), obutvi (Humanic, Bata), opremi za dom, prosti čas, gradnjo (npr. MERKUR, Eltus), hrani in opremi za domače ljubljenčke (Zootic), raznih hotelih in toplicah (Hoteli Sava Turizem, Terme Olimia, Thermana Laško itd.), vulkanizerjih, avtoservisih, prodajalcih novih in rabljenih vozil in pri ostalih nakupih, poleg tega pa tudi pri več kot 12.000 spletnih trgovcih, kot so Booking.com, eBay.com, Kuponko.si itd. Aktualni seznam ponudnikov si lahko ogledate na spletni strani https://www.lyoness.com/si/search

 

  • Vsakič, ko izkoristite prednosti naše kartice zvestobe sočasno naredite tudi nekaj dobrega za okolje in otroke širom sveta, saj se del kupnine avtomatično steka v dobrodelna sklada : Child&Family in Greenfinity

Za več informacij o možnosti pridobitve kartice zvestobe nas lahko kontaktirate na 01 256 74 74, 040 331 820, [email protected] ali izpolnite Vlogo za izdajo kartice zvestobe in nam jo pošljete na email.

Ostali popusti

Popusti veljajo na individulane artikle iz rednega cenika, popusti ne veljajo za akcijske cene. Popusti se ne seštevajo z ostalimi popusti, ki jih nudi ponudnik. Razen pri Popusti se izključujejo z drugimi popusti in akcijami. Popusti veljajo samo za izdelke Cosmerba, Venobis in Nutrigea.

Posebni popusti:

  • 10% popust  nad 50€ za UPOKOJENCE, z ustreznim potrdilom, ki ga pošljete po pošti na naš naslov ali po emailu na [email protected]
  • 10% popust za ŠTUDENTE in DIJAKE, z veljavnim potrdilom, ki ga pošljete po pošti na naš naslov ali po emailu na [email protected]
  • 12% popust nad 60€ ob SREDAH

Naročanje izdelkov

Naročanje v spletni trgovini poteka 24 ur na dan, vse dni v letu. Po telefonu izdelke lahko naročite od ponedeljka do petka od 9.00 do 16.00., v petek od 9.00 do 14.00.

Po oddaji naročila preko interneta, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Kupcu so izčrpni podatki o statusu in vsebini kupoprodajne pogodbe (naročilo) vselej dostopni v spletni trgovini v rubriki Profil obiskovalca (povezava Vaš profil). O morebitni spremembi naročila oz. preklica, mora kupec o tem ponudnika obvestiti na email naslov [email protected], kjer mora navesti tudi številko nakupa, ki je omenjena v elektronskem sporočilu o nakupu. Ponudnik v obljubljenem roku blago diskretno zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. V omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Naročanje na terapije

Za naročanje na terapije pokličite ali pišite. Kontakt >

Cene in ažurnost podatkov

Vse cene so v € (EUR) in vsebujejo predpisani DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti tudi svojo davčno številko.

Moderatorji ter ponudniki skušajo čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletu. Kljub temu, pa se lastnosti artiklov, dobavni rok in cena spreminjajo, tako da obstaja možnost, da moderatorji ne utegnejo sočasno s spremembo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, se kupca obvesti o spremembah ter omogoči preklic ali zamenjavo naročenega artikla.

V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine

Spletna stran vsebuje tudi spletno trgovino, ki deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Ob prijavi v sistem, obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo, s katerima ob vsakem obisku spletnega mesta lahko dostopa tudi do svojega računa (Vaš profil) oz. pridobi pravico do nakupa. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med lastnikom spletne trgovine, ponudniki artiklov in potrošnikom.

Načini plačila preko spletne trgovine

V spletni prodajalni ponudnik omogoča plačilo po povzetju z gotovino ob prevzemu pošiljke, po predračunu ter s plačilno kartico Viso, Mastercard. Poštnemu uslužbencu Pošte Slovenija oz. družbe GLS ob prevzemu paketa izročite gotovino in pooblačena družba bo za vas opravila plačilo. Pri plačilu po predračunu in s plačilno kartico vam izdelke odpošljemo preko Pošte Slovenija oz. družbe GLS takoj po prejemu plačila.

Stroški dostave

Pri naročilu nad 20,00 € krije stroške dostave ponudnik (VI-DA Studio d.o.o.). V primeru, da naročeno blago ne dosega vrednost 20,00 €, vam stroške dostave 4 € zaračunamo poleg naročenih izdelkov na izdanem računu.

Izdaja računa

V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec natisnjen račun za nakupljene artikle ob njihovem prevzemu. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred prevzemov izdelkov. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo. Če je blago poslano kot poštna pošiljka, je sestavni del pošiljke tudi natisnjen račun. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

V obljubljenem roku blago dostavimo na dom in kupca obvestimo po elektronski pošti obvesti tudi o politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.
Spletna povezava na evropsko spletno platformo za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna  na povezavi https://webgate.ec.europa.eu

Delovni čas

Naš studio je odprt med delovnimi dnevi. Podrobno >