Pravno obvestilo in avtorske pravice

VI-DA Studio d.o.o. si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene.

VI-DA Studio d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbris kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila. Dovoljeno je, da na spletno stran www.vidastudio.si naredite povezavo (link), če pri tem vključite napis VI-DA Studio ali logotip VI-DA Studio. Na drugih spletnih mestih je sicer brez dovoljenja podjetja VI-DA Studio d.o.o. prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati logotip podjetja in/ali grafiko s spletne strani.

Vse vsebine, ki so objavljene na spletnih straneh so last podjetja VI-DA Studio d.o.o. in njegovih pogodbenih partnerjev. Vsa avtorska dela so zaščitena z nastankom in jih ni potrebno posebej označevati. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje in javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.

Informacije na naših spletnih straneh so pripravljene z veliko mero skrbnosti. Naše podjetje ne prevzema odgovornosti uporabe kateregakoli dela vsebine za različne namene. Uporaba vsebine, ki je objavljena na naših spletnih straneh, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Snemanje programov in podatkov z naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. Naše podjetje ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Spletne strani vsebujejo tudi povezave na spletne strani drugih podjetij z namenom, da vam omogočimo dostop do dodatnih virov informacij. Naše podjetje ne odgovarja za vsebino na povezanih spletnih straneh drugih podjetij, in v kolikor bo ugotovljeno, da je tovrstna vsebina zavajajoča, bomo te povezave prekinili, takoj ko bo to tehnično mogoče.

Spletna povezava na evropsko spletno platformo za spletno reševanje potrošniških sporov je dostopna  na povezavi https://webgate.ec.europa.eu/.

Varovanje podatkov

Lastnik spletne strani (VI-DA Studio d.o.o.) zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila (v primeru, da obiskovalec v spletni trgovini opravi nakup) ter pošiljanje reklamnega gradiva. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi.

V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacij na daljavo.

Obiskovalec z izvedeno registracijo dovoljuje lastniku spletnega mesta zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji so namenjeni le poslovanju ponudnika, ki jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Trajno hranimo podatke, ki jih je obiskovalec vnesel ob registraciji v računalniški sistem, ki je ustrezno varovan in zaščiten. Ob morebitnem “vdoru” v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!

Pridržki

VI-DA Studiio d.o.o. skuša čim bolje skrbeti ter zagotavljati ažurnost in pravilnost podatkov, vendar ne zagotavlja točnosti podatkov na spletni strani in ne odgovarja za vsebino zunanjih spletnih strani, do katerih pridete prek objavljenih povezav na spletnih straneh www.vidastudio.si.

Opozorilo

Podatki na spletnih straneh so izključno informativnega značaja in ne morejo nadomestiti strokovnega zdravniškega mnenja. V primeru, da se počutite bolnega poiščite strokovno zdravniško pomoč!

Za vse dodatne informacije nas prosimo pokličite ali pišite.